Madonna lægger topløst billede på Instagram

STILIKONER

Madonna lægger topløst billede på Instagram

Sangerinden Madonna giver et topløst eksempel på, hvad hun egentlig ønskede at komme til Met Gala i på Instagram.

Sidste år bebudede hun en ny punk-tidsalder iført en skotskternet blazer fra Givenchy. Men den 55-årige Madonnas seneste bud på et outfit til Met Gala blev i år skudt ned af Vogue-chefredaktør Anna Wintour, og det er ikke svært at se hvorfor.

Madonna viste sig for nyligt frem i BH og trusser på Instagram. Se billedet her

Pop-divaen har nemlig offentliggjort et pornografisk selfie på Instagram, hvor hendes nøgne bryster kunstnerisk er indrammet af intet andet end hvid tape. Madonna, der har vundet 17 Grammy-priser, bibeholdt resten af sin blufærdighed med et stort rødt skilt med teksten "censureret" hen over det sort-hvide billede.

"Hvad jeg ønskede at bære til Met Ball, men Anne sagde ikke i år! Så jeg vil arbejde med musikken i stedet," skrev Madonna til sine 1,5 millioner følgere.

Læs hvorfor modellen Kelly Brook ikke mener, at alle bør være tynde som Madonna her

Sangerinden, der blandt andet er kendt for sit hit Vogue, har arbejdet hårdt på sit 13. album for Interscope Record med producere som Symbolyc One, MoZella og DJ Avicii. The Costume Institutes fest gik i år under titlen 'Charles James: Beyond Fashion' og fandt sted på Metropolitan Museum of Art mandag aften på Manhattan.

Madonna, hvis sidste album havde titlen MDNA, fuldendte sidste års frække beklædning med sine velkendte fiskenetstrømper, hindbærrøde stiletter fra Casadei og en paryk inspireret af Uma Thurmans frisure i Pulp Fiction.

Se hvordan Madonna holder sig i form til topløse billeder i galleriet her.

Læs mere om: