STILIKONER

Meghan viser sig for første gang efter graviditetsnyhed i eventyrlig designerkjole

Meghan og Harry har ikke vist sig i offentlighedens søgelys siden de på valentinsdag offentliggjorde, at de venter barn nummer to. Nu har Meghan vist sig i en kjole, der hurtigt er gået viralt, og den kan du se lige her.

Hertugen og hertuginden af Sussex dukkede mandag den 22. februar op i en video i forbindelse med Spotifys Stream On-begivenhed. Det gav endelig et glimt af den gravide Meghan, der bar en kjole, der emmede af forår.  

Kjolen er fra designeren Oscar de la Rente og kaldes ’Citrus Primavera Peplum Hem Dress’. Det blå, ærmeløse stykke med 60’er-referencer, har en lav talje med en kant af flæser.

Citrontemaet i kjolen er inspireret af den italienske renæssancekunster Sandro Botticelli, selvom man også kan fristes til at tro, at Meghan har valgt kjolen som symbol for deres nye hjem ved kysten i Monteciti, Californien. 

Hertuginden havde samtidig valgt et Cartier guld armbånd og en Ecksand rubinring som accessories til kjolen.

Foto: Youtube / Spotify

Kjolen koster 23.000 kroner, find den HER

Læs også: Hertuginde Meghan – Det her et mit yndlings-accesory

Ingen spor af babybule

Meghans babybule var desværre skjult langt væk, selvom parret glædeligt delte deres lykkelige nyheder i et sort-hvid fotografi tidligere i februar.

På det billede har Meghan en flot lang hvid kjole på, som nu viser sig at være af mærket Herrera.

Herreras kreative direktør Wes Gordan fortalte til The Telegraph, at han faktisk havde lavet kjolen til Meghan for to år siden, da hun var gravid med hendes første barn, Archie.

- Hos Herrera er vi forpligtet til at bruge bæredygtige stoffer. Men den største ting, som nogen kan gøre for bæredygtighed er, at holde fast i det tøj, du køber, og bruge dem igen og igen. Derfor synes jeg, at det Meghan gjorde, havde et stærkt budskab.

Det ser samtidig ud til, at vi snart får mere at vide om Meghans gravidtetsstil, når parret deltager i et Oprah-interview, som sendes 7. marts.

Læs også: Hertugparrets Oprah interview skal redigeres endnu en gang på grund af én særlig konflikt

Se den korte video af parret herunder

Læs mere om: