STILIKONER

Michelle Obama fylder 50 år

Den amerikanske førstedame fylder 50 år og ville ikke udelukke, at hun vil få foretaget foryngende behandlinger.

Michelle Obama fylder 50 år den 17. januar, men USA's førstedame ser sig ikke tilbage. I stedet tænker kvinden, der kan kalde sig gift, mor til to og tidligere advokat, på fremtiden.

Læs hvad Michelle Obama spiser efter træning her

Jo ældre hun bliver, jo mere føler førstedamen med egne ord 'en større fornemmelse af ro og modenhed og selvtillid omkring det, der ligger forude. Med hensyn til emnet plastikkirurgi så er det ikke noget, hun endnu har overvejet, men hun vil ikke udelukke muligheden i fremtiden.

"Kvinder skal have frihed til at gøre, hvad de har brug for at gøre for at føle sig tilpasse med sig selv. Lige nu kunne jeg ikke forestille mig, at jeg ville gå den vej, men jeg har også lært, at man aldrig skal sige aldrig," siger hun til People om kosmetiske operationer og botox.

Michelle Obama har for nyligt genbrugt endnu en af sine kjoler. Se hvilken her

Michelle Obama holder sig indtil videre primært i form ved at spise sund og træne.

"Jeg er ikke besat omkring, hvad jeg spiser, men jeg er påpasselig med at spise grøntsager og frugt. Og som alle ved, træner jeg," siger hun i interviewet.

Førstedamen, der stammer fra Chicago, tilføjer, at hun forsøger at variere sin træning så vidt muligt.

"Jeg oplever, at jeg skifter fra at løfte vægte - selv om det altid er vigtigt - til hård kredsløbstræning og løb over til noget som yoga, der gør mig mere smidig," siger hun.

Lige nu er hun primært fokuseret på at forbedre balancen og netop smidigheden, så hun med egne ord kan undgå at falde og brække hoften en dag.