STILIKONER

Miks det fine med det grove

Gitte skrev til os: Jeg har et seriøst problem med min påklædning. Jeg elsker at tage alternativt tøj på – ikke punk, men lidt derhenad. Endvidere består min garderobe af træningstøj – hjælp mig med at finde en stil, der matcher min alder.

 

Gitte Gram Ludvigsen

50 år

Højde 167 cm

Str. 36 (spinkel krop)

Sko str. 38

Håret:
Michael fra Loft Salon i København farvede først Gittes hår i hårets oprindelige mørke farve og gav det nogle flotte reflekser for at tilføre håret et naturligt spil. Han klippede et mere markant pandehår og nogle etager for at indramme Gittes ansigt. En behandlingen koster 750 kr. for klip, farvning ca. 1.200 kr. og en kur med massage 270 kr.

Styling:
Color Extend Shampoo fra Redken til 210 kr. renser håret skånsomt, beskytter farven mod at falme og eft erlader håret blankt. Color Extend Conditioner fra Redken til 230 kr. gør håret let at rede og beskytter farven. Color Extendkur, 265 kr. Body Full Mousse fra Redken, 265 kr.

Makeup:
Anette lagde først concealer, Ideal Light/Light Concealer, til 205 kr. Selve basen er en let dækkende foundation, Equalizer Smart Makeup SPF - efterfulgt af løst pudder. Den sølvgrå øjenskygge tonede hun på øjenlåget, mens den lilla øjenskygge blev tonet langs globelinjen og ned under den yderste vippekant. Langs brynene lagde hun en cremefarvet skygge for highlight.

Sort skygge blev lagt langs med brynene for mere markering. Derefter lagde hun sort mascara på vipperne. Den brune blush børstede Anette med opadgående strøg fra kindbenets højeste punkt og op til øret. Læberne tegnede hun op med en læbeblyant, Artist's Lip Pencil Spice Writer, til 140 kr. i en naturlig tone, hvorefter hun fyldte læberne ud med Pure Color Crystal Gloss-Plum - en blommefarvet gloss til 160 kr.
 

Vores råd:
Vælg at pleje dit hår og bruge penge på frisør. Det kommer du langt med! Husk at beskytte din hud - godt med solcreme eller dagcreme med solfaktor.

Tøjet: Vælg at mikse det fine med det grove - altså fine chiffon/silkebluser med groft strik over. Du har en flot krop, så vælg at fremhæve den med stramme bukser eller leggins mikset med kjoler over. Husk at have en farveholdning. Accessories er en vigtig del for at fuldende looket.

Gittes kommentar:
Det var virkelig den skønneste, mest vidunderlige dag, jeg længe, længe har haft. Hold op, hvor er jeg glad for mit hår. Og tøjet - I ramte bare så meget plet. Min garderobe får et totalt skift.

Det kan blive dig:
Føler du behov for at udskifte læbestiften, frisuren eller tøjstilen, så gør følgende:
? Skriv til: Modemagasinet IN, redaktionen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Mærk kuverten »make over«
? Noter dine mål og vedlæg et foto i hel figur.
? Husk også at give os dit telefonnummer.

Læs mere om: