STILIKONER

Miks silke og læder

Sandra skrev til os: Jeg bliver 30 år i næste måned, og det skal fejres med fest og måske en makeover. En hjælpende hånd til mit hår, makeup og styling vil være en kærkommen gestus. Jeg håber, I har lyst til at gi’ mig et par råd og fif?

 

 

Sandra Nielsen

30 år

højde 165 cm

str. 36 foroven og forneden

Sko str. 38

Håret:
Sandras hår har naturkrøller, men er meget fint. Ole klippede håret i forskellige længder for at udnytte Sandras krøller. Derefter blev håret farvet i en dyb varm chokoladefarve med gyldne, lyse effekter for at give spil til håret. Ole gav Sandras hår en afstivnings-kur, som holder ca. 5-6 uger. En behandling, som den Sandra har været igennem, tager ca. 2-3 timer og koster 595 kr. for klip, farvning fra ca. 695 kr., striber ca. 695 kr. og en kur til 265 kr.

Styling:
Sassoon Shampoo Sheer Clean til fi nt hår. Curl Form - gi'r krøller et hold. Intense Restore - en kur til tørt hår. Texture Refine - en voks som gi'r et hold i fint hår.

Makeup:
Sandra har en normal til tør hud. Henriette fra Dr. Hauschka anbefaler Sandra at bruge Dr. Hauschkas Rensecreme, Skintonic og Rosencreme Light om morgenen og rensemælk til fjernelse af makeup om aftenen. Henriette lagde først makeupcreme 01 og 03 på huden. Hun brugte den lyseste nuance omkring øjnene. Translucent Ansigtspudder blev lagt på T-partiet, hvor huden har mest tendens til at skinne i løbet af dagen.

Til øjenmakeuppen valgte Henriette Eyeshadow 04 og Eyeshadow 07 - lys beige og en flot stål-lavendel changerende skygge. Den lyse skygge blev lagt på hele låget op til bryn samt langs de nederste vipper. Den stål-lavendelfarvede skygge blev lagt korrigerende et stykke over og langs den naturlige globelinje samt i en opadgående skrå linje på yderste del af låget.. Herefter lagde hun Volume Mascara i en grå farve, der giver rigtig lange vipper. Kindbenene blev fremhævet med Rouge Powder Stone, en varm rosa nuance lagt skråt på selve kindbenet.

Vores råd:
Brug de rigtige stylingprodukter til dit hår og husk at pleje din hud rigtigt. Læg fokus på dine smukke øjne.

Tøjet:
Vælg en mere feminin og mikset stil. Miks f.eks. silke og læder - silkebluser med groft strik over, læderjakker med silkekjoler under. Husk en god regel: Vælger du volumen foroven, skal du vælge smalle bukser/nederdel forneden. Og husk at accessories kan gøre rigtig meget.

Sandras kommentar:
Det var en stor forandring for mig omkring tøjvalg - men jeg kan godt se, at jeg kan gå med det. Jeg er helt overvældet over den flotte forandring og store hjælp, I har givet mig - 1000 tak for en dejlig dag.

Det kan blive dig:
Føler du behov for at udskifte læbestiften, frisuren eller tøjstilen, så gør følgende:

  • Skriv til: Modemagasinet IN, redaktionen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Mærk kuverten "make over"
  • Noter dine mål og vedlæg et foto i hel figur.
  • Husk også at give os dit telefonnummer.
Læs mere om: