STILIKONER

Mød Bettina Staunsgaard - en kvinde med stil

48-årige Bettina Staunsgaard er en kvinde, der går op i at være lækker klædt hele tiden. Men det må endelig ikke blive for sødt og feminint med blonder, kjoler og nederdele. Bliv klogere på, hvad god stil er for den stilbevidste kvinde - Bettina.

En kvinde med stil – Bettina Staunsgaard

Bettina Staunsgaard er 48 år og bor i Odense. Til dagligt arbejder hun som optiker. IN har besøgt Bettina, som er en kvinde med stil, som gør sig umage for at blive den smukkeste udgave af sig selv hver dag. Både når hun bevæger sig på den professionelle scene, og når arbejdsugen er omme, og det er tid til fest. Læs med og bliv klogere på, hvad Bettina definerer som god stil.

Min stil er meget klassisk, enkel og afslappet. Jeg går i skjorter, bukser, loafers og farver som mørkeblå, hvid og grå, og det har jeg det rigtig godt i.

Det må ikke være for sødt og alt for feminint. Jeg går sjældent med blonder, jeg går ikke med kjoler eller nederdele i det hele taget, for så bliver det for feminint. Om sommeren kan jeg dog godt finde på at tage en sort, enkel kjole på.

Jeg kan godt lide kvalitetsvarer, og selv om jeg måske ikke bevidst går efter det, ved jeg jo godt, at det er det, jeg helst vil købe. Det er bare mere lækkert, og det har noget over sig. Jeg føler mig mere behageligt til mode i det, og så ser det også bedre ud.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab | Signe Damgaard

Min hjerne kan heller ikke følge med, når jeg kommer ind i en highstreet-butik. Tøjet hænger for tæt, og jeg ved aldrig, hvor jeg skal begynde eller slutte. Derfor handler jeg mest hos fx Happel, Tryde Andrés og Den lille Ida i Odense, eller når jeg er i en større by.

Gustav, Equipment og Heartmade er mærker, jeg befinder mig rigtig godt i. Især Gustav, som bare er en lille smule mere sporty og anderledes, og så har det fine detaljer, og det er enormt let at sætte sammen med det, jeg ellers har i garderoben.

Jeg går op i at være lækker klædt hele tiden, og jeg arbejder to gange om ugen, så jeg vil også gerne kunne bruge mit tøj derhjemme. Jeg føler mig også lækker i en enkel kashmirsweater eller en silkebluse til et par fede bukser og et fedt bælte. Generelt er det nok, hvad jeg vil definere som god stil.

Jeg elsker accessories, og et par fede sko og et fedt bælte kan fuldende et outfit. Det er med til at sætte prikken over i’et.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Birgitte Thuesen