STILIKONER

Mød Denise Kühl – en kvinde med stil

IN har besøgt designeren Denise Kühl en stilfuld kvinde, som gør sig umage for at blive den smukkeste udgave af sig selv både til hver dag og fest. Læs med og find ud af, hvad Onlys designer definerer som god stil.

Kvinde med stil | Denise Kühl

Denice er 34 år og bor i Herning. Til dagligt arbejder hun som designer for Only. Hun beskriver selv sin stil som klassisk men lidt rocket og med et feminint touch. Og så går hun næsten altid i høje sko, både fordi hun føler sig bedre klædt men også fordi det giver bagdelen et lidt bedre look. Læs med her og kom tættere på Denise Kuhl.

Min stil er rimelig klassisk og lidt rocket med et feminint touch – og rigtig gerne med en T-shirt. Jeg er nok ikke så outreret.

Jeg kan godt finde på at klæde mig efter mit humør, fx tage et strutskørt på, når jeg skal på arbejde. Jeg køber også nogle gange noget, som er helt skørt eller er meget ‘lige nu’, men oftest kan jeg godt lide at klæde mig mere klassisk, så mit tøj ikke følger en trend og derfor kan holde i noget længere tid. Jeg har meget i mit klædeskab, jeg har haft rigtig længe.

Det rockede kommer med accessories med noget metal og nitter, måske et bælte med et western-spænde. Det skal være mere cool end pænt.

Det er meget i materialerne, at jeg bliver feminin i min stil. Jeg kan godt lide at have skjorter på i silke eller viskose.

Jeg køber mest tøj, når jeg rejser. Jeg har flere ture til udlandet i løbet af året, fx til New York, og så selvfølgelig gennem mit arbejde for Bestseller. Ellers kan jeg godt lide flere af de mindre danske mærker, fx Hosbjerg, Designers Remix, Gestuz og Markberg til accessories.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab | Signe Damgaard

Jeg er ikke vild med at shoppe. Jeg er meget nøgtern, når jeg gør det, og jeg tror måske, jeg shopper ligesom mange mænd. Jeg går ind i en butik, og så ved jeg, hvad jeg vil have. Det skal være klassisk og tidløst, og så skal det gerne være lækre materialer som silke og kashmir.

Gode kvaliteter sikrer, at du kan have dit tøj længere, og så føler jeg mig bare bedre tilpas i dem. Det giver også noget at mikse en fin silkeskjorte med et par jeans.

Det varierer meget, hvor mange penge jeg bruger på tøj. En T-shirt fra Only koster jo 190, og en skjorte fra Hosbjerg 2.400, så et sted derimellem.

Jeg elsker T-shirts, og det gode ved T-shirts er, at de kan sige så meget, og du kan have dem i tre måneder og så skifte dem ud.

Jeg har næsten altid høje sko på. Gerne stiletter. Jeg føler mig altid lidt bedre klædt med stiletter på, og så får man jo også bare en bedre røv i stiletter.

LÆS OGSÅ: Mød Michelle Vesterby - en kvinde med stil