STILIKONER

Mød Michelle Vesterby - en kvinde med stil

IN har besøgt den sporty Michelle Vesterby en stilfuld kvinde, som gør sig umage for at blive den smukkeste udgave af sig selv hver dag. Både i hverdagen og når der er tid til fest. Læs med og bliv klogere på, hvad Michelle definerer som god stil.

Kvinde med stil | Michelle Vesterby

Michelle Vesterby er 33 år og bor i Herning. Hun er professionel triatlet, hvilket også afspejles i hendes stil, som hun selv beskriver som sporty. Men det er også vigtigt for hende, at hendes stil også afspejler hendes motto ”Keep smiling”, så derfor er der massere af farver og spraglede styles i hendes klæde skab. Læs med og kom tættere på den sporty Michelle Vesterby.

Jeg er meget sporty, og det afspejler sig også i min stil. Jeg kan godt lide at dresse up, men meget af min tid går med at rejse rundt fra træningspas til træningspas. Det skal være afslappet, og det er jeans, en god sweater og flade sko.

Jeg prøver altid at holde det enkelt. Et simpelt look, der også gør mig glad. Når man går meget i jeans, passer de fleste trøjer jo til, så det er meget let.

Jeg har store cykellår og en lille røv, så når jeg har fundet et par jeans, der passer mig, så køber jeg dem i fem forskellige farver. Jeg vil hellere give lidt mere for jeans, der sidder godt, end at købe nogle billigere, der sidder dårligt.

Jeg er glad for Diesel, når vi snakker jeans. Ellers kan jeg godt lide By Malene Birger,
Selected, Samsøe & Samsøe og SuperDry.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab | Shiri Rosenzweig

Med glad mener jeg, at min stil gerne må være farverig og spraglet. Ligesom mit hjem er det. Jeg har et motto, som er ‘keep smiling’, og jeg er meget udadvendt, smilende og glad i min tilgang, og det kommer også til udtryk i min stil. Det er nemt at pakke sig ind i sort, men jeg vil også gerne sige: ‘Hey, her kommer jeg – tag mig, som jeg er’.

Når jeg er ude af landet hele sommerhalvåret på grund af mit arbejde, er min garderobe altid helt forældet, når jeg kommer hjem til vinteren. Så er det ud med veninderne, på café og så forbi nogle af de gode butikker her i Herning.

Jeg køber jævnligt nyt tøj, for jeg kan godt lide at have nyt tøj på. Jeg har det for det meste kun én sæson, men derfor må det gerne være kvalitet. Jeg vil helst shoppe i en god butik.

Når jeg fester ... skal jeg have noget på, der giver den der woweffekt. Det skal være en kjole, og den må gerne være lang, men der må også gerne være noget bart. Jeg træner meget, så jeg er stolt over at vise min krop frem, og derfor kan jeg godt lide en kjole, hvor man kan se min figur.

LÆS OGSÅ: Mød Bettina Staunsgaard - en kvinde med stil