STILIKONER

Mød Pia Krejler - en kvinde med stil

Pia Krejler er 49 år og bor i Charlottenlund. Hun er uddannet kosmetolog og er indehaver af Facia Beauty og Biologique Recherche DK – og så har hun stil!

Pia Krejler - min stil

Min stil er moderne-klassisk med en rå kant, og den er aldrig damet. Jeg går efter, at det skal være et elegant og feminint udtryk, men med kant.

Særligt Saint Laurent og Tom Ford kan jeg godt lide. De laver begge tøj, der er virkelig cool og elegant, og som holder i mange sæsoner.

LÆS OGSÅ: Mød Denise Kühl – en kvinde med stil

Ellers er Aquazzura og Alaïa fantastiske til at lave sko, Zadig et Voltaire laver dejlig strik og T-shirts, mens Vanessa Bruno og Equipment laver fine toppe og bluser. Og så kan jeg ikke undvære Zara.

Jeg har tøj, der har fulgt mig i mange år. Blandt andet en sort kjole fra Alexander Wang, der let kan pakkes i en kuffert, hives op og tages på – uden krøller. Den går til begravelser og fest og har været dyppet i alverdens madvarer og vin. Den ser stadig ny ud.

Jeg bruger sjældent accessories. De larmer for meget, og jeg føler mig som et juletræ. Men mine ure, ringe og øreringe er altid på.

Jeg går mest i sort og hvidt, da de altid er klædelige og gør mit klædeskab langtidsholdbart. Men der sniger sig da elementer af rød, bordeaux og nuancer af blå ind. Der er især et eller andet over rød, der kan få et outfit til at gå fra gennemsnitligt til fantastisk.

Helt fra jeg var lille, kan jeg huske, min mor lagde vægt på god kvalitet og et godt snit. For mig er god stil velsiddende tøj, der giver selvtillid og god udstråling. Det har jeg fået med hjemmefra.

Med et velplejet look kommer man langt. Naturlig makeup, lækker hud og pæne tænder holder altid.

Når jeg fester skal jeg have høje hæle på. Jeg er 180 cm høj, så jeg bliver virkelig lang med høje hæle. Men jeg er ligeglad, for det er bare pænt! Jeg laver gerne noget fokus på øjnene med en smokey eye, bølger mit hår og fremhæver mine kindben med en highlighter. Og så tager jeg de smykker på, der er for ’bling’ til hverdag.

Pias outfits:

LÆS OGSÅ: Pift dit look op med sæsonens smukkeste solbriller