Bayswater fra Mulberry
STILIKONER

Mulberry Forever

Da Sanne Møller for 20 år siden åbnede sin Mulberrybutik i København, var hverken hun eller vi vidende om, hvor vigtigt et stykke modehistorie, hun ville bidrage med.

De danske kvinder tog med kyshånd imod "North- South"-kanvastasken med Sanderson-inspireret print, der gav det pust af engelsk landadel og i 1989 bragte kvinder i affekt. Næste hit var varianter over jagttasken i 1990, efterfulgt af rygsække-trenden i 1994, der i Mulberrys udgave var skotskternet.

Bayswater - en klassiker
I 1995 kom kikkerttasken i præget kroko, og i 2003 megahittet Bayswater - en evergreen som ses overalt i bybilledet i et utal af farver. I 2004 kom den rå Roxanne, og i 2006 en clutch designet af Giles. Maggie så dagens lys i 2008, og snart er nye forårsskud klar på Mulberry-træets stamme - i 2009 kommer Maggie clutch og en oversized Bayswater clutch som nye medlemmer.

Et skridt i en ny retning
Emma Hill er kreativ direktør for Mulberrys hovedsæde i London. Hun er engelsk, men har arbejdet 13 år i New York, blandt andet for GAB, Marc Jacobs og Calvin Klein. Da hun blev gravid, tog hun hjem til England for at føde og lade sit barn vokse op i sit hjemland. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da hun efter endt barsel fik jobbet hos Mulberry. Hendes visioner kan ses i næste kollektion, der er i butikkerne til februar. Den er ung og farverig og et skridt i en ny retning.

Se mere på mulberry.com

North South fra Mulberry
Jagttaske fra Mulberry

 

Kikkerttaske fra Mulberry

 

Rygsæk fra Mulberry

 

Maggie fra Mulberry
Roxanne fra Mulberry

 

Clutch fra Mulberry

 

 

Læs mere om: