STILIKONER

Musik i Lejet | 20 af de mest velklædte kvinder på festivalen

Festivalerne har længe været et mindre modemekka for de boheme-inspirerede kvinder, men også andre mere sofistikerede stilarter blender nu ind i festival-crowden. IN var til Musik i Lejet for at spotte festivalens mange stilarter og ikke mindst de velklædte kvinder.

Festivalen Musik i Lejet er netop overstået, og IN har været afsted for at finde de bedst klædte kvinder på festivalen. Festivaler er nemlig blevet den nye catwalk i takt med streetstyle-fotografernes indtog - ligesom fx lufthavnen og gågaden er det.

LÆS OGSÅ: Dét skal du pakke til festivalen

Især en stil, nemlig den boheme-inspirerede mode, har altid været et hit på diversefestivalpladser, og her er Musik i Lejet ingen undtagelse. Men også andre og mere sofistikerede stilarter var at finde på de velklædte festivalgæster i år.

Hidtil har det mest været de kendte, diverse it-girls og modellerne, som streetstyle-fotograferne er gået efter, og som magasinerne har brugt på de glitrede sider for inspiration. Men "almindelige kvinder" - som du og jeg - kan være mindst lige så velklædte og for de fleste langt mere identificerbare. 

Se med i galleriet, hvor IN har fundet de 20 mest velklædte kvinder på festivalen.

IN spotter | Kvinderne på Musik i Lejet