Michelle Obama i Naeem Khans design
STILIKONER

Naeem Khan designer Michelle Obamas sidste indsættelseskjole

Michelle Obama valgte ikke overraskende en af Naeem Khans designs til sidste indsættelsesdag

Michelle Obama valgte ikke overraskende en kjole fra designeren Naeem Khan, da hun i tirsdags var til indsættelsesdagenes sidste officielle begivenhed.

Naeem Khan har designet en del kjoler i årenes løb og er blevet verdenskendt som Michelle Obamas favoritdesigner. Hans design er altid glamourøst og sofistikeret, og tirsdagens kjole var ingen undtagelse.

Den skræddersyede kjole med matchende jakke passede perfekt til anledningen, den afsluttende invielses-gudstjeneste i National Cathedral i Washington D.C. Det perlebesatte sæt i 1960'er-stil funklede smukt og mindede om noget, Jackie Kennedy 'O' kunnet have fundet på at tage på.

Men selvom Naeem Khan havde skræddersyet sættet til Michelle Obama, var der ingen garanti for, at præsidentfruen ville gå med det. Hun har haft en del kjoler at vælge imellem, og da hun var iført Jason Wu, Thom Browne og J. Crew, da mandagens kernebegivenheder fandt sted, kunne det tænkes, at Naeem Khan havde opgivet at se sit værk på Michelle Obama i denne omgang.

Han er dog ifølge kilder på ingen måde utilfreds med, at Michelle Obama ventede til tirsdag med at lufte sit flotte cremefarvede sæt.

"Hun så så smuk ud i går. Man bliver måske en smule ked af det, men man må huske, hvordan tingene fungerer. Jeg ved, hun elsker mine ting og at hun vil bruge mine ting fremover," siger Naeem Khan om forløbet.

Vil du se alle indsættelseskjolerne? Så se både Michelle Obamas og Jill Bidens indsættelses-garderobe i INs kjolegalleri