STILIKONER

Naja Lauf bag nyt designbrand

Det nye designbrand Designermarket har valgt Naja Lauf til at designe den første kollektion.Designersmarket er stolte af at kunne præsentere Naja Lauf som brandet's første designer. Naja Lauf er kendt som en af Danmarks stærkeste designprofiler, og har modtaget flere designpriser.

Naja Lauf præsenterede under modeugen en kollektion på 45 styles til Efterår/Vinter 2009. I kollektionen har Naja Lauf arbejdet meget med silhouetter, idet hun mener, at tøj i lang tid har været for formløst.
Billeder fra kollektionen


Vi stillede Naja Lauf 5 spørgsmål om sundhed, shopping og hvem hendes personlige favorit designer er.

Hvor finder du inspiration til dine kollektioner?
- Først og fremmest ved at mærke efter inden i mig selv, men med udgangspunkt i det jeg ser på nettet - hvor det er mere og mere blogs der inspirere - og i de mange blade nationale som internationale som jeg læser. Jeg rejser også hver sæson til London og Paris og mærker efter.

Hvilke materialer arbejder du med ?
- Naturmaterialer som silke, uld og bomuld er bare det smukkeste og rareste at have på. Jeg køber mange materialer i Italien fordi det er der jeg finder de mest lækre og moderne. Jeg vælger stoffer der spiller godt op mod hinanden og giver en interessant sammensætning i kollektionen

Hvilken designer i hele verden ville du helst møde / og hvad ville du spørge /tale med hende/ham om?
- Designeren for Marni, Consuelo Castiglioni. Jeg vil spørge hvordan hun starter en kollektion op, og hvordan hun får en så flot helhed i kollektionen. Jeg vil derudover høre hvordan hun strukturerer og finder frem til de farver, mønstre og detaljer hun lader gå igennem en kollektion.

Hvilke butikker fortrækker du at shoppe i?
- Jeg shopper næsten kun i udlandet, og mine favoritter er Dover Street Market i London, stormagasinet Bon Marche i Paris og Corso Como 10 i Milano.
Jeg kan bedst lide butikker, hvor der er et mix af flere mærker. I Danmark er mine yndlingsbutikker Trois Pommes i Helleup, Moshi Moshi Mind, Holly Go Lightly og Birger Christensen i København.

Hvordan holder du dig sund?
- Sund mad og gode råvarer er nærmest en hobby for mig. Jeg løber et par gange om ugen, dyrker lidt yoga og går i havet hver dag. Jeg prøver at nyde alt hvad jeg laver, og ikke at stresse, så jeg er for det meste i harmoni godt humør.


Bliv opdateret på flere modenyheder her