STILIKONER

Naomi Campbell: Gianni Versace hadede kunstige bryster

Modellen Naomi Campbell afslører nu, at afdøde Gianni Versace havde for vane at tale modeller fra at få brystoperationer, fordi han mente, at det ødelagde hans design.

Den 43-årige, britiske model Naomi Campbell fortæller nu, at den afdøde italienske designer Gianni Versace ikke var fan af brystimplantater. Hun hævder, at han havde for vane at tale sine modeller fra at undergå en brystoperation, fordi han mente, at de ikke klædte hans design, og at kunstige bryster så lidet flatterende ud.

"Den afdøde Gianni Versace han var for eksempel én, der ikke brød sig om, at du gik ud og fik lavet bryster eller noget i den stil, for han sagde, at det ødelagde den måde, tøjet faldt og sad på dig," sagde Naomi Campbell, da hun var gæst hos radiostationen Power 105.1 i New York.

Naomi Campbell føler, at Kate Moss er som en lillesøster for hende. Læs hvorfor her

Skønheden selv udtaler samtidig, at hun aldrig har fået foretaget kosmetisk kirurgi for at få modelarbejde og ikke har intentioner om at komme under kniven, selv om hun blev anbefalet at fjerne et ar i starten af sin karriere.

"Jeg har haft et ar på min overlæbe, siden jeg var tre år, og da jeg kom til New York for første gang, sagde min agent hele tiden: "Du bliver nødt til at få det ordnet", og min mor sagde: "Nej". Jeg fik det aldrig lavet," sagde Naomi Campbell.


Naomi Campbell mener, at sukker er som narko. Læs hvorfor her

Modellen har nemlig altid været nagelfast på, at hvis noget skulle ændres hos hende, så skulle det ske for hendes egen skyld.

"Makeup kan dække det, og sådan er det bare. Jeg synes, at hvis du ønsker at få plastikkirurgi for din egen skyld, så er det op til dig, hvis det får dig til at føle dig godt tilpas, men at gøre det for et job? Nej," sagde Naomi Campbell.

Anden sæson af Naomi Campbells tv-program The Face, hvor hun er mentor for unge model-talenter, får premiere til næste sommer.