STILIKONER

Naomi Watts frygtede prinsernes reaktion

Skuespilleren Naomi Watts var bekymret for, hvordan prins William og prins Harry ville have det med, at der blev produceret en film om deres afdøde mor, lady Diana

Den 44-årige skuespiller Naomi Watts vidste, at hun påtog sig en stor opgave, da hun sagde ja til at spille afdøde lady Diana i den kommende film Diana. Hun var nemlig bekymret for, at hendes efterladte børn ikke ville bryde sig om, at der blev indspillet en film, som handler om den tidligere prinsesses romance med hjertekirurgen Hasnat Khan.

"Det var en anden grund til, at jeg holdt igen, for du vil altid spekulere på, hvordan de vil have det med det. Det er altid den store ting i min bevidsthed, du ved, vil de synes om det? Jeg ved med sikkerhed, at der ikke er noget stødende i denne film. Det er virkelig genfortællingen af hendes liv. Drengene er med i én scene. De er til stede, men der er fokuseret på kærlighedshistorien", siger Naomi Watts til magasinet InStyle.

Så interview under træning
Den blonde skønhed ville også forsikre sig, at hendes rolle som lady Diana var så tro mod virkeligheden som muligt. Naomi Watts blev derfor så fikseret på et tv-interview med lady Diana af den britiske journalist Martin Bashir, der blev sendt tilbage i 1995, at hun endda endte med at se det, mens hun trænede.

"Jeg afspillede tv-interviewet af Martin Bashir så ofte, at det nåede til et punkt, hvor jeg så det på min iPhone, mens jeg løb. Jeg havde fem minutter af hendes gang, fem minutter af hendes vinken, fem minutter af hendes latter, som jeg så om og om igen", siger Naomi Watts.

Filmen Diana får dansk biografpremiere den 26. september.

Læs mere om: