STILIKONER

Nyt look med nye lokker

Du kan gøre meget ved din stil ved at vælge rigtigt hver eneste gang, du køber et nyt stykke tøj, men den helt store forandring kan lige så ofte ligge et helt andet sted. Som for eksempel i din frisure. Lækkert hår betyder alt! Det oplevede Mia

FAKTA
? Mia Søvang
? 27 år
? højde 168 cm
? str. 34 foroven og forneden
? normal af bygning
? sko str. 38

Mia før sin makeover

Mia efter sin makeover

Mia skrev til os:
Jeg trænger til hjælp med min tøjstil og mit hår! Efter jeg har fået min dejlige søn på 1 år, er det hele gået i stå. Jeg trænger til forandring. Hvilken stil skal jeg vælge? Håber, jeg er den heldige, som I vælger.

Et frækkere hår
Mia har fint skandinavisk hår, som trænger til at blive klippet. Tanya fra Chez Elaine starter med at farve håret tilbage til Mias egen noget mørkere brunlige farve og pift er det op med flotte lyse reflekser. Derefter klipper hun en flot, fræk og kort feminin frisure, der skal få Mias hår til at syne af noget mere og ramme hendes ansigt ind. Det korte hår virker ikke kort, da Tanya klipper det i lange etager med fylde på toppen af hovedet samt med et skråt langt pandehår, som giver et frækt og feminint look. Hele behandlingen tager ca. 3 timer og koster 675 kr. for klip og 1.400 kr. for farvning/toning.

Det tøj skal du gå efter
Mia skal mikse en tøjstil, så hun bliver mere feminin - silkebluser og -kjoler sammensat med rå læderjakker eller en rå pelsvest er et godt bud. Hun er god i de kolde skandinaviske farver, men skal huske at holde en farveholdning. Og så er der det evige, men ikke desto mindre vigtige råd: Brug accessories! Bælter, tørklæder og smykker er en vigtig del af et look.

Mias kommentar
- Hold op en forandring! Jeg skal lige vænne mig til det korte hår, men er superglad for alle de gode tip omkring tøj stil, makeup og stylingprodukter til håret.
 

 

 

Læs mere om: