STILIKONER

Penelope Cruz instruerer film for Agent Provocateur

Den smukke skuespillerinde har instrueret en sexet modefilm for lingeri-mærket Agent Provocateur

Vi kender hende almindeligvis som skuespillerinde, men nu har 39-årige Penelope Cruz fået sin instruktørdebut.

Den smukke spanske skuespillerinde, som netop har født sit andet barn og er gift med børnenes far, Javier Bardem, har sat sig i instruktørstolen for Agent Provocateur, skriver britisk Vogue. Det er sket i anledning af, at hun sammen med sin søster, Monica Cruz - som i øvrigt flere gange har været kampagnemodel for Agent Provocateur - har designet en lingeri-kollektion for det sexede undertøjsmærke.

Mens Penelope blev ansvarlig for at instruere en kampagnefilm for den nye lingeri-kollektion, fik Monica skuespiltjansen. Foruden Monica, medvirker både Penelopes mand, Javier, og modellen Irina Shayk, som blandt andet er kærester med Christiano Ronaldo og er kendt for sin veldrejede krop. Den lille kampagnefilm er faktisk blevet et rigtigt familieforetagende, for også Penelopes bror og mor hjalp til. Broderen med filmens soundtrack, mens moderen, Encarna Sanchez, assisterede sin datter bag kameraet.

Ifølge Penelope Cruz selv gav Agent Provocateur hende helt frie instruktør-tøjler, og film-projektet har da også betydet meget for hende.

"Det var meget personligt og interessant for mig, en meget spændende oplevelse," siger hun til WWD og fortsætter, "de gav mig fuldkommen frihed, og det lykkedes mig at fortælle hele den historie, jeg gerne ville fortælle. Jeg brugte modeller i alle størrelser, for at vise, at det her brand er for alle og enhver."

Penelope og Monica Cruz' lingeri-kollektion, L'Agent, lanceres den 1. august, mens kampagnefilmen allerede fik premiere tidligere på ugen.