STILIKONER

PR-damer med stil: Få Line Juul Greisens stiltips

Karrierekvinden Line er marketingansvarlig for Dansk Arkitektur Center. Få hendes bedste råd

Line Juul Greisen er 42 år og presse- og marketingsansvarlig for Dansk Arkitektur Center. Her fortæller hun om sin stil og hvordan karrieren har påvirket den.

Tøj der gerne må signalere udadvendthed

Min stil er minimalistisk med et tvist af noget skævt eller sprælsk. Jeg kan godt lide at bryde de lige linjer med en stærk farve, en flæse, en lynlås eller nogle mønstre - altså noget, som spiller op til en afdæmpet bund. I løbet af de år, jeg har været omgivet af arkitekter og arbejdet med arkitekturfaget, er der nok kommet mere sort ind i min garderobe.

Jeg tænker over, at mit tøj skal afspejle min personlighed. Jeg arbejder med kommunikation i et udadvendt job med mange kontaktflader og tænker derfor - måske ret ubevidst - at min tøj gerne må signalere, at jeg er en udadvendt person, og at jeg befinder mig godt blandt mennesker.

God stil er for mig, når man tør sætte ting sammen på nye måder, når tøjet ikke virker for "sætagtigt", og man tør at være sig selv i stedet for at lade sig diktere. Og så kan jeg heller ikke lide at være for pyntet.

Meget af mit tøj er fra Acne - et mærke, som jeg er meget glad for. Den seneste tid har jeg også købt en del fra Rika, der har fine små kollektioner. Og så har jeg, siden jeg var ung, været en "Kenzo-pige", så jeg synes, det er skønt at Kenzo har fået et comeback. Franske og italienske mærker som Isabelle Marant, Maje, Iro, Patrizia Pepe og Missoni er også noget af det, jeg kigger efter - især når jeg er ude og rejse.

Lines look

Kjole, Bruuns Bazaar, 1.599 kr. Pumps,
The Last Conspiracy, 1.700 kr. Armbånd,
Bottega Veneta, fra 1.200 kr. Jeans og
Smykker, Lines egne

Læs mere om: