STILIKONER

PR-damer med stil: Få Lines stiltips

Line Plesner-Jacobsen er grundlægger af PR-bureauet 9PR. Her fortæller hun om sin stil og arbejdsuniform

Line Plesner-Jacobsen er 35 år og grundlægger af pr-bureauet 9pr. Her fortæller hun om sin stil og hvordan karrieren har påvirket den.

En stil der udstråler overskud

Jeg elsker at følge trends og tendenser, men jeg har nok i bund og grund den samme stil, som jeg har haft i en del år nu. Jeg elsker stilen fra 1970'erne med indianerinspirerede print, løse skjorter, vidde, flagrende bukser, store guldsmykker, langt hår, store solbriller og wedges. Og det hele i lækre, naturlige farver. Men det virker bedst for mig om sommeren, så i vinterhalvåret bliver jeg mere klassisk med meget i mørkeblå og sort, og mine smykker samt sko bliver mere minimalistiske.

Det betyder meget for mig, hvad jeg har på, når jeg er på job - især fordi jeg arbejder med tøj til daglig. Jeg bliver nemt inspireret af de kunder, vi har, samt af de personer, som kommer og låner styles hos os. Det er skønt at se kreative mennesker på så tæt hold og følge deres tendenser samt deres personlige stil. Og så gider jeg ikke bare sidde i jeans og T-shirt.

Jeg går ikke så meget op i, om min alder passer til det tøj, jeg går i, eller om jeg skal have et specielt outfit på til specifikke aftaler. Jeg vil altid gøre mit bedste for at fremstå som en professionel person med overskud og tjek på tingene i arbejdsregi. Men det satser jeg på, at min personlige stil og væremåde sikrer.

Lines look

Bluse, Stella Nova, 699 kr. Bukser,
Stella Nova, 799 kr. Kæde, lang,
Figaros Bryllup, pris på forespørgsel.
Kæde, mellem, Jane König, pris på forespørgsel.
Andre smykker og ur,
Lines egne