STILIKONER

Rikke Rasmussen: Jeg klæder mig efter mit humør

Rikke Rasmussen er nødt til at føle sig helt rigtigt klædt på, og hendes intuition og energiniveau afgør, hvordan det er. Hendes hjem er fuld af spirituelle symboler, og skønhedsplejen indeholder helende krystaller

Hvem er Rikke Rasmussen?

Rikke Rasmussen er clairvoyant med egen virksomhed. Mor til David på 14, Lucia på 8 og Angelina på 3 år. Rikke Rasmussen er 47 år og bor i Gentofte.

LÆS OGSÅ: Jane Fonda er tilbage med ny 80'er træning

Maleriet er af Cathrine Raben Davidsen, som også er kunstneren bag det store rosa litografi på side 104. Den bløde veloursofa er vintage.

Hvad er dit yndlingssæt?

Jeg elsker kombinationen af mine militærgrønne bukser, en lavendelfarvet bluse, habitjakke og Chanel-støvler. Det er casual og lækkert. Det outfit, jeg får flest komplimenter for, er en Rotate-kjole med masser af blomster og farver.

Du får en impulsiv invitation til fest – hvad tager du på?

Det afhænger fuldstændig af mit humør og mine følelser. Jeg klæder mig altid på efter, hvad min energi har brug for, for at styrke den, så jeg føler mig – ja, godt klædt på! Men en skjorte, en nederdel og et par høje sko er et godt bud.

Husets underetage rummer Rikke Rasmussens arbejdslokaler, hvor hun modtager klienter. Der er buddha-figurer, krystaller og sten at se, så langt øjet rækker. De understøtter Rikkes spirituelle energi.

Hvader det mest opsigtsvækkende i dit klædeskab?

Helt sikkert min gule kjole fra Roksanda. Jeg bruger den rigtig meget – når jeg er ude, til mine kurser og til fest.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hvilken beklædningsgenstand har du haft i længst tid?

Min oldemors jakke fra Damernes Magasin – den skiller jeg mig aldrig af med! Hun var clairvoyant ligesom mig.

Blusen fra Gucci (i midten) er en favorit, og jakken bagest er Rikke Rasmussens oldemors fra Damernes Magasin.

Hvad er den bedste gave, du har fået?

Det er min vielsesring. Jeg købte den selv, men jeg elsker manden lige højt af den grund.

LÆS OGSÅ: Det her skal du vide, inden du køber en forlovelsesring 

Hvad drømmer du om at lade gå i arv?

Jeg vil lade mine smykker gå i arv til mine piger. Jeg arbejder med afdødekontakt og ved, hvilket stort energiaftryk du lader gå videre i de smykker, som du går med hver dag, så det er vigtigt for mig. Jeg bærer selv min mormors ring og armbånd og ønsker bestemt, det skal gå videre til mine piger og min søn. Eller børnebørnene. Der er jo ingen garanti for, at de vil bruge det, men det er et ønske, jeg sender ud.

Hvilket smykke betyder mest for dig?

Min mormors ring. Og min vielsesring og min mormors armbånd. Dem tager jeg faktisk aldrig af.

Buddha-figurer i forskellige former pryder også badeværelset.

Hvad er dit bedste minde?

Åh, det er svært at svare på, for mange af mine ting er købt et sted, jeg har gode minder om. Min Gucci-taske købte jeg på en skøn kærlighedsrejse med min mand til Milano. Og derefter har den rejst verden rundt med mig.

Hvad gør du med tøj, du ikke længere bruger?

Jeg sælger det videre via vintagebutikker. Jeg køber også selv tit vintage. Jeg er f.eks. meget glad for Vintage Market på Strandvejen i Hellerup og Lula 2ndhand Luxury i København.

LÆS OGSÅ: Sådan shopper du i din egen garderobe 

Dette sæt kunne Rikke Rasmussen let iklæde sig, hvis hun fik en impulsiv festinvitation.

Hvilket skønhedsprodukt kan du ikke leve uden?

Jeg bruger Beauty Butter fra Amazing Space, som altid redder min tørre hud. Jeg er fuldstændig vild med Balipura Aura Spray, som jeg bruger til selvhealing af min aura. Og så har jeg fundet en helt unik shampoo og balsam fra Ocrys, som er plantebaseret og lavet på krystaller, og det er jeg altså vild med.

Hvordan begynder du helst din dag?

Mine morgener starter med et stort glas vand med citrus, min CBD-olie, der styrker immunforsvaret – og så selvfølgelig en god morgenmad sammen med min mand og mine børn.

Rikkes mange skønhedsprodukter - særligt Balipura Aura Spray bruger hun hver dag til selvhealing af sin aura (th). Rikke Rasmussen i sin hverdagsuniform på yndlingsstedet i hjemmet ved et af de store vinduer (tv).

Hvad er dit yndlingssted i dit hjem?

Jeg holder meget af lyset ved mine store vinduer. Ellers er det lidt rodet, for vi er i gang med at renovere herhjemme, så alt er under ombygning og skal have en transformation af de helt store. 

LÆS OGSÅ: Stine Hasselsten: Jeg har opsigtsvækkende meget med leopardprint