STILIKONER

Sanne Lønskov: man skal se ordentlig ud hele vejen igennem

Gymnasietidens hippiemode prellede af på Sanne Lønskov, der modsat sine kammerater mødte op i yuppie-uniform med pressefolder og høje hæle – ligesom hun gør det i dag, hvor hendes klassiske stil komplementerer hendes job som direktør i skønhedsbranchen.

Sanne Lønskov er 42 år og administrerende direktør og partner i N’Age, en af Danmarks første klinikker med speciale i hudfornyelse og rynkereducerende behandlinger. Her driver hun forretningsdelen, mens hendes partner, Ida Bille Brahe, står for udviklingen af skønhedsbehandlingerne.

Sanne Lønskov er tidligere administrerende direktør i L’Oréal Danmark og bor i Holte sammen med sin mand og deres to børn, Frederik på 12 og Victor på 10 år.

Max Mara laver ifølge Sanne Lønskov tøj i kvaliteter, der ikke kan slides op, ligesom den sorte nederdel. Skjorten er fra Day Birger et Mikkelsen.

Psst... Nederst i galleriet kan du taget et kig indenfor i Sanne Lønskovs klædeskab.

Sanne Lønskov – Velkommen indenfor i mit klædeskab

Hvad er god stil for dig?
God stil er, at man ser ordentlig ud hele vejen igennem. Som min gamle salgschef sagde: ‘Det er sjovt, men min bil kører bare bedre, når den er ren’. Så god stil er velplejet hud, hår og negle og i det hele taget at gøre noget ud af sig selv. God stil kan også være stor pels, bredskygget hat og vilde briller, men det kan ved gud også se mærkeligt ud. Så det er også et spørgsmål om at have flair for sammensætningen.

LÆS OGSÅ: De flotteste herremodeller nogensinde

Hvordan har din smag ændret sig, i takt med at du er blevet ældre?
Jeg har altid haft en meget klassisk smag, som dog begyndte med at være kikset. Jeg gik på et gymnasium, der var mere hippie end yuppie, men jeg insisterede på at komme i jakkesæt eller strøgne nederdele og høje sko i modsætning til alle de andre. Min smag er stadig klassisk, men jeg er blevet mere modig med skæve accessories. Jeg er stadig vild med høje sko, men jeg må nok erkende, at de ikke altid dur til en lang arbejdsdag.

Hvornår føler du dig særlig powerful i din påklædning?
Når både mit tøj, hår og makeup spiller. Jeg har det godt i mit sæt fra Baum und Pferdgarten med jakke og nederdel og mine sorte stiletter fra Gucci i nubuck-læder, som går godt til både overgangssæsonen og vinterperioden. Det udstråler overskud og power, samtidig med at det er superfeminint.

Det tidligere job som administrerende direktør i L’Oréal Danmark afspejler sig i den store samling af neglelak.

Psst... Nederst i galleriet kan du taget et kig indenfor i Sanne Lønskovs klædeskab.

Hvordan afspejler dit arbejde dit tøjvalg?
Da jeg har arbejdet med skønhed de seneste mange år, er mit hverdagsoutfit relativt dressed up, fordi skønhed og mode i min bog følges ad. Mine sæt er feminine med høje sko og fuld makeup, for jeg skal være præsentabel som repræsentant for firmaet. Når det er sagt, er jeg også til pænt – omend mere afslappet – tøj og makeup i weekenden.

Hvad bør enhver kvinde have i sin garderobe?
Et pænt sæt med nederdel og jakke er en supergod base, hvorfra man kan skrue op og ned for styrken med accessories, sko, toppe eller skjorter. Både de spraglede sæt i farver såvel som de ensfarvede er gode at have, da de kan bruges sammen eller hver for sig til bukser eller strikbluser for et andet look. Det giver mange muligheder at have et godt sæt. 

Hvordan bruger du dine accessories?
Eftersom min garderobe er i den klassiske ende, bruger jeg accessories til at skrue op for musikken. Jeg er ret vild med tørklæder, fordi jeg synes, de kan tilføre en neutral skjorte en masse ekstra. Jeg ved ikke, om strømper kan kaldes for accessories, men jeg har altid været dedikeret Wolford-fan og har faktisk tvunget hele familien omkring deres factory-outlet på Wolfordstraße i Østrig. De laver verdens bedste strømper med den bedste holdbarhed, og der er masser af smukke mønstre, hvilket kan gøre meget for en nederdel eller kjole. Og så elsker jeg bælter, tørklæder og tasker.

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles stiludvikling

Armbåndet fra Hermès er en favorit, da det ikke generer Sanne Lønskov, når hun taster løs på computeren.

Psst... Nederst i galleriet kan du taget et kig indenfor i Sanne Lønskovs klædeskab.

Hvad er dit allerkæreste eje?
Klart mine smykker. Jeg har ikke ret mange, men hvert smykke har en del historie i bagagen, som gør dem uerstattelige for mig. Af tøj er det min Burberry-frakke. Jeg havde faktisk en i samme design, som jeg havde arvet fra min farmor. Den betød meget for mig, fordi jeg tydeligt husker hende gå i den. Desværre fik den nogle oliepletter på, som ikke kunne fjernes. Sidste år fik jeg så en ny frakke, og selv om den er ny, er den stadig lidt ‘memory lane’ for mig. Det er simpelthen fantastisk, når man kan lave et design, som bare holder ved.

Hvis klædeskab ville du gerne gå på rov i?
Christiane Schaumburg­Müllers. Hun ser altid pivgodt ud og er supervelklædt på den skødesløse, lækre måde.

Hvilke brands synes du er mest interessante lige nu?
På grund af min forkærlighed for klassiske brands har jeg en tendens til at hænge fast i de samme mærker. Max Mara laver smukt og klassisk tøj, og jeg elsker deres kvalitet, der ikke er til at slide op. Derudover laver Phillip Lim nogle superlækre design, der er klassiske, men altid har en finurlighed over sig med en iøjnefaldende detalje, så det aldrig bliver kedeligt.

Hvilken tendens fortryder du, at du hoppede med på?
Slut-80’erne var en virkelig grim periode for mig, hvor jeg valgte at være trendsætter på det koboltblå brillestel kombineret med hængerøvsbukser og ridestøvler, hvis jeg da ikke gik med shorts uden på strømpebukserne.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hvad er dit største fejlkøb?
Uden tvivl min lange nederdel fra Notes du Nord, som så fantastisk ud, da den hang på bøjle. Jeg tænkte, at jeg blot skulle have et par høje sko til den, men i dag må jeg nok bare indse, at jeg ikke har de lange ben, der skal til for at gå i den. Gennem tiden har jeg også købt en del tøj i størrelse ‘den-kan-jeg-passe-om-fem-kilo’, og ellers har mine fejlkøb ofte været tøj, som har været i for dårlig kvalitet og pasform, hvor jeg er blevet revet med af det umiddelbare design.

Sættet fra Baum und Pferdgarten er et sikkert hit på arbejdet, hvor den klassiske Louis Vuitton-taske rummer alt fra computer og ringbind til brød og mælk.

Psst... Nederst i galleriet kan du taget et kig indenfor i Sanne Lønskovs klædeskab.

Hvordan ser din skønhedsrutine ud?
Derhjemme bruger jeg en dermaroller med en hyaluronmaske om aftenen, da min hud dagen efter ser ud, som om der er kommet et filter på. Ellers får jeg lidt botulinumtoxin i panden hvert halve år for at fjerne de største rynker som bekymringsrynken mellem øjenbrynene samt ultherapy, der er et ikke-kirurgisk ansigtsløft, for at få en mere markeret kæbelinje og for at forebygge hamster­poser. På en fridag ville jeg smutte til frisøren og ellers få ordnet fødder.

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?
Min hårolie fra Kérastase, som jeg bruger i både vådt og tørt hår. I de kolde vintermåneder er min favoritcreme Triple Lipid fra Skin Ceuticals, der er en serie med meget aktive ingredienser, for den er god til meget tør hud, men fedter ikke. Derudover har jeg i de seneste år haft Gucci Flora Eau Fraiche som yndlingsparfume og har altid én på badeværelseshylden og én med i tasken.

Hvilket sæt ender du altid i på en travl dag?
Sort nederdel, skjorte, strømper fra Wolford og et par tårnhøje sko.

Hvor finder du inspiration?
N’Age i København ligger på Kongens Nytorv, så det er nemt at finde vej til de lækre butikker på Østergade og de små butikker deromkring. Illum er også blevet et vildt lækkert sted, hvor jeg finder masser af inspiration – specielt i deres skoafdeling. Ellers elsker jeg modemagasiner med masser af læsestof, som jeg kan dykke ned i og lade mig inspirere af, når jeg er på ferie.

Hvad står øverst på din ønskeliste?
En ny arbejdstaske, men jeg har endnu ikke fundet ud af hvilken. Min nuværende fra Louis Vuitton fejler egentlig ikke noget, på trods af at jeg har haft den siden 2010 og bruger den til at slæbe alt fra computer, papirer, ringbind og af og til også mælk og rugbrød rundt i. Det er en af grundene til, at jeg godt kan lide Louis Vuittons ting: De koster en bondegård, men det er sindssygt god kvalitet.

Hvad er dit bedste shoppingtip?
Uden tvivl The Mall Luxery Outlet, der ligger 16 kilometer syd for Firenze. De har alt fra Bottega Veneta til Lanvin, Stella McCartney, Valentino og Versace. Jeg har købt rigtig mange af mine Gucci-sko der med op til 50 procent rabat, og det er et must for mig at komme forbi, hvis vi er i området. Det kan simpelthen ikke betale sig andet.

LÆS OGSÅ: Rebecca Vera Stahnke: Temafest hver dag, tak

Tag et kig indenfor i Sanne Lønskovs klædeskab her i galleriet:

Sanne Lønskovs klædeskab

LÆS OGSÅ: Elham Kavousi: Mit tøj skal være farverigt - ligesom Prince!