Kate i en frakke fra Mulberry
STILIKONER

Se Kates skønne ventegarderobe

Hertuginde Kate har en skøn garderobe - og det gælder naturligvis også det luksuriøse ventetøj

Da briterne i december, 2012, fandt ud af, at hertuginde Kate og prins William ventede deres første barn, brød de ud i jubel. Siden har avisspalter, netsider og blogs fulgt med i Kates graviditet, og alt dokumenteres. Især hertugindens tøjvalg.

Hun var godt nok allerede et stilikon inden hun blev gravid, men nu har hun fået endnu en stil-titel: Verdens bedst klædte gravide. Sådan!

Men selvom man er et stilikon, behøver man ikke skifte hele sin garderobe ud med en ventegarderobe, som så efterfølgende skal smides ud. Hertuginde Kate er meget bevidst om ikke at sende de forkerte signaler til en britisk befolkning, der er blevet meget økonomisk bevidst de sidste par år. Derfor genbruger hun også ofte sit tøj og blander dyrt med budgetvenlige fund fra især britiske highstreetmærker.

Den 23. april var Kate iklædt en skøn kjole fra det luksuriøse britiske mærke Erdem, som er meget in for tiden. Den 21. april dukkede hun op på arbejde iført en frakke fra Mulberry i sæsonens pastelgrøn. Skønt så det ud.

Se Kates ventegarderobe i garderoben nedenfor.