STILIKONER

Stiltvillinger: Er hertuginde Meghan inspireret af Kronprinsesse Mary?

Hertuginden af Sussex har en udsøgt stil, men flere af hendes seneste stærke outfits virker tydeligt inspireret af vores egen Kronprinsesse Mary. Se lighederne blandt de to royale her.

Hertuginde Meghan ynder at nævne Audrey Hepburn og Carolyn Bessette-Kennedy som sine stilikoner, men mon ikke hun også har et godt øje til Kronprinsesse Marys stil?

Flere medier har i hvert fald opfanget lighederne mellem Meghans royale outfits og den danske kronprinsesses gevandter.

Se lighederne mellem Meghan og Marys stil her

Den plisserede nederdel

Da Kronprinsesse Mary mødte op til Copenhagen Fashion Summit i maj 2018 var det i bæredygtigt design fra Designers Remix. Meghan bar en lignende nederdel nogle måneder senere til bryllup hos en af Prins Harrys bedste venner.

Brudekjolen

Meghans brudekjole fra Givenchy røg direkte ind på listen over ikoniske brudekjoler. Det enkle snit og bådudskæringen var klædeligt og stilfuldt til en kommende royal. Men det var også set før. Marys brudekjole – designet af Uffe Frank – har samme snit og minimalistiske elegance.

LÆS OGSÅ: 9 ikoniske brudekjoler

Bordeaux peplum

Meghan dukkede op til Invictus Games i Sydney i 2018 i en bordeaux jakke med peplum snit fra Scanlan Theodore. Snittet mindede om Marys kjole fra et bryllup i Luxembourg i 2012.

Skjortekjolen med taljebælte

Givenchy er blandt hertuginde Meghans favoritbrands. Det beviste hun endnu en gang ved Royal Ascot i 2018. Men minder den skjortelignende kjole med taljebælte ikke om Marys fra det mexicanske statsbesøg i 2016?

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles stiludvikling

Læs mere om: