STILIKONER

Torsdags-10’er | Amy Adams

Amy Adams er indbegrebet af moderne Hollywood-glamour på den røde løber.

Det er faktisk ret passende, at Amy Adams fik sit store gennembrud i en film, hvor hun spiller prinsesse – ’Fortryllet’ fra 2007. For når den 42-årige skuespillerinde viser sig på den røde løber, er det i smukke skrud, som ville være alverdens prinsesser mere end værdige.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10'er | Beyoncé

På film kan hun spille alt – fra kedelig til glamourøs, trashy til posh, bitchy til charmerende. Det er nok derfor, hun allerede har været nomineret til en Oscar fem gange. I den nye film ’Arrival’, som har premiere i dag, spiller hun sprogeksperten Louise, som sættes på sagen, da en række mystiske rumskibe lander flere steder på Jorden. Og i næste måned er der premiere på Tom Fords ’Natdyr’, som hun har den kvindelige hovedrolle i – en ensom galleriejer.

Begge film har allerede haft premiere rundtomkring i verden, og endnu en gang viste Amy Adams sig frem foran fotograferne i drømmekjoler. Se dem – og otte af hende andre smukkeste kjoler – i galleriet her.

10 looks | Amy Adams

LÆS OGSÅ: Ugens drømmekøb | Pels, der holder dig lun hele vinteren

Psst – og så er da også værd at nævne, at der arbejdes på en opfølger til ’Fortryllet’, og at både Amy Adams og Patrick Dempsey har sagt ja til at være med i filmen, der skulle få premiere i 2018.

Læs mere om: