STILIKONER

Torsdags-10’er | Angelina Jolie

Skuespillerinden Angelina Jolie er gået i flyverskjul med sine børn, siden nyheden om, at hun skal skilles, kom frem. Her får du 10 outfits fra bedre tider – i smuk couture på alverdens røde løbere.

Angelina Jolie | 10 outfits på den røde løber

Der er skilsmisser – og så er der rigtig, rigtig grimme skilsmisser. Brad Pitt og Angelina Jolies må siges at høre til blandt de sidste, og i øjeblikket går der ikke en dag, uden der dukker nye oplysninger og rygter op om bruddet mellem Hollywoods måske mest berømte par.

Da Angelina Jolie søgte om skilsmisse fra Brad Pitt, som hun har været sammen med i 12 år, gift med i to og har seks børn med, lød det, at beslutningen var taget ’for familiens bedste’. Det lader til, at det er et skænderi mellem skuespilleren og parrets ældste søn, Maddox, der har fået Jolie til at tage det drastiske skridt. Rygter lød på, at Pitt havde slået Maddox, men det er siden blevet afvist af ’kilder tæt på parret’.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie tager springet fra skuespiller til instruktør 

Angelina Jolie mener, at hendes kommende eksmand har problemer med at styre sit temperament – særligt når han er fuld eller skæv, lyder rygterne. Venner af Pitt siger, at Angelina Jolie spreder ondsindede løgne.

Senest er det kommet frem, at parret har en ægtepagt, som klart specificerer, hvem der får hvad i en skilsmisse. Hollywood-stjernerne ejer 12 ejendomme og har sammenlagt en formue på 2,5 milliarder kroner.

Men der bliver kamp om børnene. Angelina Jolie har søgt fuld forældremyndighed over alle seks, men det vil Brad Pitt modsætte sig. Han vil efter sigende gå efter delt forældremyndighed over Maddox, Zahara, Pax, Knox, Vivienne og Shiloh.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Sarah Paulson

Hverken Brad Pitt eller Angelina Jolie har vist sig offentligt, siden nyheden om skilsmissen kom frem. Og der går måske en rum tid, før de viser sig på en rød løber og smiler til fotograferne igen.

Her får du 10 af Angelinas bedste premiere- og awardshow-looks fra tiden med Brad Pitt.

Angelina Jolie | 10 outfits på den røde løber

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Renee Zellweger