STILIKONER

Torsdags-10’er | Anne Hathaway

I disse dage er det præcis 10 år siden, ’The Devil Wears Prada’ ramte biograferne. Rollen som den naive og idealistiske journalistspire Andy gav Anne Hathaway det store gennembrud som ’voksen-skuespiller’. Vi har været i gemmerne og finde 10 af den nu Oscar-belønnede skuespillerindes bedste looks.

I dag er Anne Hathaway Oscar-belønnet skuespiller og mor til en lille dreng, som kom til verden i april.

For 10 år siden var den smukke amerikaner et stjernefrø, kendt fra sukkersøde, ultraamerikanske ungdomsfilm, som stod over for sit store gennembrud som ’voksen-skuespiller’.

Denne sommer er det nemlig 10 år siden, ’The Devil Wears Prada’ fik premiere, storhittede i biograferne og sendte Anne Hathaways karriere på himmelflugt. I virkeligheden var rollen tiltænkt Rachel McAdams, men hun sagde nej tak og banede vejen for Anne Hathaway.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Orange is the New Black

I anledningen af 10-årsjubilæet for en af verdens bedste og sjoveste modefilm har vi samlet 10 af den 33-årige skuespillers bedste looks på den røde løber. Fra det romantiske røde look til netop ’The Devil Wears Prada’-premiere til frække sorte blonder til The Met Ball. 

Se de 10 bedste looks i galleriet 

Anne Hathaways 10 bedste looks