STILIKONER

Torsdags-10’er | Blake Lively

Blake Lively åbnede filmfestivalen i Cannes i går – og det med stil. Her får du looket fra i aftes – inklusive en gravid mave i miniformat – og ni af Woody Allens nye muses andre bedste looks.

Filmfestivalen i Cannes er i fuld gang, og Blake Lively, som medvirker i åbningsfilmen, Woody Allens ’Café Society’, var i går aftes en af de første stjerner, der satte stiletterne på den røde løber.

Den 28-årige amerikaner gav den gas, sidst hun var med på festivalen, hvor hun slog benene væk under både modepressen og husbonden Ryan Reynolds i kjoler fra Gucci og Chanel. I går gjorde hun det igen, da hun viste sin lille bitte gravide mave frem i en glitrende, ålestram kjole fra Versace inden premieren på ’Café Society’.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Jennifer Aniston

Blake Lively slog igennem i en film om fire veninder, der kan passe det samme par gamle jeans. Siden gjorde hun sig bemærket som den noget mere eksklusivt klædte (og temmelig manipulerende) Serena van der Woodsen i tv-serien ’Gossip Girl’.

Og det tøj, den blonde skuespillerinde hopper i til premierer, prisfester og tv-interview, er mindst lige så opsigtsvækkende som det, hendes tv-alter ego havde hængende i sit enorme klædeskab.

Her har vi samlet 10 af hendes bedste looks – inklusive det fra i aftes på den røde løber i Cannes.

Blake Lively | 10 bedste looks