STILIKONER

Torsdags-10’er | Claire Danes

I den tv-serie, der har indbragt hende et hav af priser, er Claire Danes for det mest iført kedelige jakkesæt og enten maniske eller røde øjne. I den virkelige verden minder skuespillerinden - også på det punkt - meget lidt om sit tv-alter ego, Carrie Mathison fra ’Homeland’. Hun er nemlig næsten altid chik og elegant – og hun er ikke bange for farver.

Claire Danes’ bedste looks

Snart er Claire Danes tilbage på tv-skærmen i sjette sæson af successerien ’Homeland’. I uformelige jakkesæt i triste farver og det, hun selv kalder sit ’tudefjæs’.

- Hun vil gerne være et mere nærværende, anstændigt og transparent menneske, men det går hurtigt op for hende, at det er umuligt, og at spøgelserne fra hendes fortid hele tiden vil komme op til overfladen, siger skuespillerinden om sit tv-alter ego, den gal-geniale CIA-agent Carrie Mathison, i et stort interview i det nye nummer af IN.

Få et smugkig i det nye december-nummer af IN her 

Her fortæller den 37-årige skuespiller også om sit eget liv, der – heldigvis – ikke ligner Carries spor, om sønnen Cyrus, der fungere som et ’anker’ i Hollywood og om sin allerede lange karriere på film og tv.

Her får du 10 af Claire Danes’ smukkeste looks fra den røde løber – fra hendes første Oscar-uddeling i 1997 til hendes kjole med indbygget lys fra årets Met Ball i New York:

Claire Danes | 10 bedste looks

LÆS OGSÅ: Årets julegave | Et abonnement på IN til den kvalitetsbevidste kvinde