STILIKONER

Torsdags-10’er | Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø er biografaktuel i ’Kærlighed og andre katastrofer’. På den røde løber er det ren kærlighed og ingen katastrofer for den smukke og stilfulde danske skuespiller. Her får du 10 af hendes bedste looks.

Ellen Hillingsø har selv sagt, at der findes to Ellen’er: Ellen nummer et følger sine børn i skole og går på arbejde – i helt almindeligt hverdagstøj. Ellen nummer to går til filmfester og kongelige fødselsdage – og de kræver nogle helt andre outfits end dem, der hænger hjemme i skabet.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Julianne Moore

Men så er det jo godt, at skuespillerinden har gode venner i modebranchen, som hun kan trække på. Hun siger selv, at hun ’ringer til Malene Birger’, når hun finder en VIP-invitation i postkassen.

Og den danske designerdarling står da også bag mange af Ellen Hillingsøs smukkeste looks på den røde løber – fra gennemført glamour i hellang grøn pailletkjole til cool og underspillet klasse i smalt sort jakkesæt.
LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Meryl Streep

I anledningen af biografpremieren på ’Kærlighed og andre katastrofer’, som den 49-årige skuespiller har en af hovedrollerne i, har IN fundet 10 af hendes smukkeste outfits – fra By Malene Birger og andre danske top-designere.

Ellen Hillingsø | 10 looks

Læs mere om: