STILIKONER

Torsdags-10’er | Emily Blunt

Emily Blunt er aktuel i thrilleren ’The Girl on the Train’, hvor hun spiller en kvinde, der ikke altid ser lige klart. Når det gælder hendes personlige garderobe, er der dog ingen slinger i valsen hos den 33-årige skuespiller – hun er altid knivskarp. Her får du hendes 10 bedste looks.

Emily Blunt har uglet hår uglet, tøjet er krøllet og øjnene rødsprængte, som hun sidder der i toget – til og fra London hver eneste dag. Men kun på film.

I den virkelige verden er den britiske skuespillerinde, som er aktuel i thrilleren ’The Girl on the Train’, hvor hun spiller en alkoholiseret kvinde, der snager i andre menneskers liv fra sin pendlerplads i toget, smuk, velsoigneret og velklædt.

Ligesom hun var i sin gennembrudsfilm, ’The Devil Wears Prada’, hvor hun spillede den bitchy og modefanatiske assistent, der længe gjorde livet surt for den noget mere fodformede hovedperson, Andy.

Se de bedste øjeblikke fra filmen ’The Devil Wears Prada’, hvor Emily Blunt har en af hovedrollerne  

På den røde løber rammer Emily Blunt næsten altid plet – uanset om hun møder op i en enkel LBD med cool detaljer, et glitrende prinsesseskrud eller en feminin kjole i en douce nuance.

Se 10 af Emily Blunts bedste looks i galleriet:

Emily Blunt | 10 bedste looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Woody Allens muser