STILIKONER

Torsdags-10’er | Emma Stone

Emma Stone var aftenens dronning til Oscar-showet – som hun har været siden ’La La Land’ fik premiere på filmfestivalen i Venedig sidste år. Se hendes 10 bedste looks – fra Venedig til Oscar.

Det kan godt være, at hun i overført betydning fik flået Oscar-statuetten ud af hænderne, da det gik op for folk i Nokia Theatre, at det slet ikke var ’La La Land’ men ’Moonlight’, der havde vundet prisen for årets bedste film. 

Men Emma Stone var nu alligevel aftenens dronning til årets største filmfest. Den 28-årige skuespiller havde, da Oscar-historiens måske største kiks indtraf, allerede vundet prisen som årets skuespillerinde for rollen som Mia i ’La La Land’. Og hendes gyldne kjole fra Givenchy, der matchede den lille guldmand, hun tog med hjem, var en af aftenens smukkeste på den røde løber.

LÆS OGSÅ: OSCAR | Se kjolerne, vinderne og alle de andre store øjeblikke fra nattens filmfest

I det hele taget har det seneste lille år, hvor Emma Stone har rejst verden rundt for at promovere ’La La Land’ – og blive hædret for den, været en fryd for øjet. Den rødhårede stjerne lagde hårdt ud på filmfestivalen i Venedig sidste år, da hun mødte op til premieren på musicalen i en sølvfarvet kjole fra Atelier Versace, der funklede om kap med den italienske sol og fotografernes blitz.

Siden har det gået slag i slag med premierer og prisoverrækkelser iført åndenødsfremkaldende kjoler fra verdens største modehuse – fra Chanel og Prada til Stella McCartney og Alexander McQueen.

- Hun er et meget livligt menneske, og mit mål er at lade hendes tøj understrege det – uanset om det er gennem unikke farver, materialer eller design, har Emma Stones stylist, Petra Flannery, sagt.

- Designerne elsker hende. Og Emma elsker mode, og ser det som en kunstform. Hun er født med en sikker stilsans. Den sidder dybt i hende, siger stylisten.

LÆS OGSÅ: Filmfestival | De smukkeste kjoler fra Venedig

Se 10 af skuespillerindens bedste looks fra ’La La Land’-sæsonen i galleriet:

Emma Stone | 10 bedste looks

LÆS OGSÅ: OSCAR | De bedste beauty-looks