STILIKONER

Torsdags-10’er | Halle Berry

Høje slidser, funklende pailletter og ladylike cocktailkjoler. Halle Berry kan (se godt ud i) det hele. IN fejrer skuespillerindens 50-års fødselsdag med et kig på 10 af hendes smukkeste optrædener på den røde løber.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det … I næste uge – den 14. september – fylder Halle Berry 50 år.

Skuespillerinden kan fejre det halve årti med at se tilbage på en foreløbig karriere, hvor det ultimative højdepunkt var den Oscar-statuette, hun vandt i 2002 for sin rolle i ’Monster’s Ball’. Hun var den første afroamerikanske kvinde, som vandt den gyldne mand for en hovedrolle – og det fejrede hendes skuespillerkollega Adrian Brody, der overrakte prisen, med et ægte Hollywood-kys på scenen, som de fleste nok husker.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Fra Helena Christensen til Halle Berry – de har været på forsiden af IN

Den kjole, hun havde på i det store øjeblik, er også en af dem, man ikke glemmer. I det hele taget har Halle Berry en evne til at vække opsigt på den røde løber, uanset om hun vælger det sexede, det elegante eller det glamourøse look.

Klik gennem galleriet for at se 10 af de allersmukkeste kjoler, der hænger hjemme i skabet hos den runde fødselar – inklusive den, hun skrev historie i til Oscar-uddelingen for 14 år siden.

Halle Berry | 10 looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Ellen Hillingsø