STILIKONER

Torsdags-10’er | Isabelle Huppert

64-årige Isabelle Huppert, der bliver rost til skyerne for sin rolle i det kontroversielle drama ’Elle’, er modig, både når det gælder roller og påklædning.

Isabelle Huppert

Det kan føles som en kliché at omtale franske kvinders sans for stil og deres evne til at være på én gang skødesløse og sexede. Men den er svær at komme udenom, klicheen, i tilfældet Isabelle Huppert.

Den franske skuespiller, som har fået sit store internationale gennembrud med den kontroversielle film ’Elle’ i en alder af 60+, kan nemlig lige præcis det der med at se afslappet og glamourøs ud samtidig. Være tidløs og uden alder i sin stil.

LÆS OGSÅ: Film og bøger | Ann Lind Andersen giver tips til, hvad du skal se og læse i marts

De seneste måneder er det gallakjolerne, den smukke franskmand har luftet til alle årets prisuddelinger – hun vandt en Golden Globe iført Armani Privé og dukkede også op til Oscar-show i en glitrende lang kjole fra det italienske modehus.

Når det ikke er røde løbere, hun skal gå på, leger hun gerne med farver og mønstre, gerne i utraditionelle sammensætninger, og hun har tilsyneladende en svaghed for alt, der skinner.

Se med i galleriet, hvor den 64-årige franske stjerne viser, at hun ikke bare er både alsidig og modig, når det gælder roller, men også når det gælder påklædning:

Isabelle Huppert | 10 looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Emma Watson