STILIKONER

Torsdags-10’er – Jessica Chastain

Jessica Chastain er Hollywood-babe på den gammeldags måde – smuk, sexet og glamourøs. Det viste den 40-årige amerikaner igen i aftes, da hun mødte op til åbningen af filmfestivalen i Cannes, hvor hun sidder i juryen, i endnu en drømmekjole. Se den her – sammen med ni andre af hendes bedste looks.

Jessica Chastain - 10 bedste looks

Engang var en kvindelig Hollywood-stjerne en skønhed med sexede former og langt bølget hår, som optrådte i smukke, kropsnære kjoler på den røde løber.

Siden da er filmbyen heldigvis blevet noget mere mangfoldig, men der er stjerner, som stadig har den oldschool-glamour, vi ellers forbinder med Rita Hayworth, Ingrid Bergman og Marilyn Monroe.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | De bedste kjoler fra filmfestival i Cannes

Sådan en stjerne er Jessica Chastain. Smuk, sexet, stilfuld – og umiskendeligt feminin. Og derudover en bragende dygtig skuespiller, som med film som ’Zero Dark Thirty’ og ’Interstellar’ har vist, at hun også kan være tough.

I år sidder den 40-årige amerikaner i juryen på filmfestivalen i Cannes, og da Palais des festivals slog dørene op til den store åbningsfest i aftes, strålede hun endnu en gang om kap med fortidens store skuespillerinder i en broderet kjole med gotiske referencer fra Alexander McQueen.

Jessica Chastain er ansigt for Yves Saint Laurents parfume Manifesto, og hun har da også vist sig på den røde løber i kjoler fra det franske modehus ved flere lejligheder, som du kan se i galleriet her.

Se 10 af Jessica Chastains bedste looks – i alle regnbuens farver – inklusive drømmekjolen fra i aftes:

Jessica Chastain | De 10 bedste looks

LÆS OGSÅ: MET GALA | De 46 bedste kjoler fra nattens store modefest