STILIKONER

Torsdags-10’er | Julia Roberts

Julia Roberts bliver tv-stjerne i en ny serie, baseret på amerikansk succesroman. Her får du hendes ti bedste looks.

Julia Roberts’ bedste looks

Julia Roberts er den seneste i rækken af superstjerner, der skifter blockbuster-hovedrollerne ud med en tjans i en tv-serie. Den Oscar-belønnede skuespillerinde har sagt ja til at spille hovedrollen i ’Today Will Be Different’, som er baseret på en roman af Maria Semple – som du måske kender for den sort-humoristiske bestseller ’Hvor blev du af Bernadette?’.

Hovedpersonen i ’Today Will Be Different’ hedder Eleanor Flood, og hun har besluttet sig for at rydde op i sit liv på én dag. Men en ting er intentioner, noget andet er det virkelige liv, og det går op for hende, at det måske ikke er helt så let at få tjek på det hele, som hun håbede.

LÆS OGSÅ: Få Julia Roberts store skønheds-hemmelighed

Ud over en rolle i den prisbelønnede tv-film ’ The Normal Heart’ og enkelte optrædener i tv-serier som ’Venner’ og ’Miami Vice’ er det første gang, Julia Roberts skal prøve kræfter med tv-mediet. Der er endnu ingen premieredato på projektet, men det rygtes, at HBO er interesseret i ’Today Will Be Different’.

Mens du venter på, at Hollwoods ’pretty woman’ dukker op på tv-skærmen, kan du her gå på opdagelse i nogle af hendes mest cool og mindeværdige outfits fra en lang karriere med mange skridt på den røde løber.

Se Julia Roberts ti bedste looks her i galleriet:

10 looks | Julia Roberts

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER