STILIKONER

Torsdags-10’er | Kristen Bell & Mila Kunis

Mila Kunis og Kristen Bell spiller sammen i den nye film ’Bad Moms’. De to skuespillerinder har masser af ting tilfælles – blandt andet deres garderober.

De fik begge deres gennembrud i populære tv-serier. De er gift med mænd, der er mindst lige så kendte som dem. De er mødre (gode, tror vi nok) til (snart) to børn – og de spiller sammen i den nye komedie ’Bad Moms’, der har biografpremiere i dag.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 9 kjoler til den næste havefest

Og det er såmænd ikke det eneste, Mila Kunis og Kristen Bell har tilfælles. De to skuespillere er også begge ret laidback, når det gælder hverdagsstilen. Mila Kunis har sagt, at hun er typen, der foretrækker en T-shirt til hverdag, men at hun indenunder er klædt i La Perla-undertøj – og det samme kunne godt passe på Kristen Bell.

Men de to kvinder kan altså også godt finde ud af at klæde sig på, når skal betræde røde løbere. Kig med i galleriet og se, hvordan deres Gucci-, Lanvin- og Monique Lhuillier-kjoler matcher hinanden.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 danske stilikoner

Psst – Kristen Bell, som slog igennem i ’Veronica Mars’, er gift med Dax Shepard, som hun har to døtre med. Mila Kunis er gift med Ashton Kutcher, som hun mødte for mange år siden, da de spillede sammen i tv-serien ’Dengang i 70’erne’. De har en datter sammen – og der er en baby mere på vej.

Stilikoner: Kristen Bell & Mila Kunis

LÆS OGSÅ: Torsdags 10’er | Franske stilikoner