STILIKONER

Torsdags-10’er | Meryl Streep

Meryl Streep tager både chancer i sin filmkarriere og på den røde løber. Og hun slipper som regel godt fra begge dele. I anledningen af premieren på superstjernens nye komedie, ’Florence’, har IN fundet 10 af hendes bedste looks frem.

Engang var Meryl Streep verdens mest seriøse skuespiller. Tredobbelt Oscar-vinder (og nomineret i alt 19 gange!) og hovedrolleindehaver i tunge mesterværker som ’Mit Afrika’, ’Kramer mod Kramer’ og ’Sophies valg’.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Emilia Clarke

Men da den nu 67-årige amerikaner nåede den alder, der betyder et farvel til de gode og store roller for mange kvindelige skuespillere i Hollywood, skete der noget. Den midaldrende stjerne begyndte at sige ja til roller i musikfilm som ’Mamma Mia’, viste sit talent for at være sjov i romantiske komedier som ’Det’ indviklet’ og ’The Devil Wears Prada’ – samtidig med at hun stadig brillerede i anmelderroste dramaer som ’Doubt’ og ’Jernladyen’.

I dag er Meryl Streep tilbage i biograferne i en af de lettere roller. I ’Florence’ spiller hun den velhavende Florence Foster Jenkins, som drømmer om en karriere som sangerinde – og selv mener, hun har talentet til det. Talentet er dog svært at få øje på for andre – bortset fra hendes hengivne ægtemand (spillet af Hugh Grant), som gør alt for at skærme hende mod omverdenens spot.

På den røde løber er Meryl Streep også en ganske alsidig dame. Se bare med i galleriet herunder, hvor hun både optræder i guld-couture fra Lanvin, funky pailletter fra Dries van Noten og i ’stars and stripes’-kjole fra Catherine Malandrino.

Meryl Streep | 10 looks


LÆS OGSÅ: Moderedaktørens 3 udvalgte | Back to Business

Læs mere om: