STILIKONER

Torsdags-10’er | The Met Gala

Opvarmningen til årets modebal nummer 1, den store Met Gala i New York, er i fuld gang. IN varmer op med 10 af de mest spektakulære outfits fra sidste år.

Opvarmning til The Met Gala 2017

På mandag går det løs igen. Modens, filmens og musikkens spidser mødes i New York til årets mest legendariske modebal – The Met Gala.

Festen skyder samtidig årets modeudstilling på Metropolitan-museet i gang. I år er udstillingen tilegnet den japanske designer og trendsætter Rei Kawakubo, som står bag tøjmærket Comme des Garçons og de eksklusive forretninger Dover Street Market, som findes i flere af verdens hovedstæder.

LÆS OGSÅ: The Met Gala 2017 | Hyldest til Comme des GarÇons og Rei Kawakubo

Så når kendisserne skridter op ad den imponerende trappe foran ’The Met’ på mandag, mens fotograferne knipser løs, vil det sandsynligvis være i tøj, som hylder Kawakubos stil: det sorte, det dekonstruerede, det voluminøse – og det prikkede. For sådan er det til Met Gala. Man lader sig inspirere af temaet og møder ikke op i en hvilken som helst gallakjole.

Sidste år var temaet Man x Machine og handlede om teknologiens rolle i mode og design – nu og i fremtiden. Det betød mange kjoler med et nærmest futuristisk udtryk, men også mange helt fantastiske detaljer af den slags, som kun en menneskehånd kan frembringe.

Varm op til mandagens Met Gala med 10 af de bedste kjoler fra sidste år:

De 10 bedste looks fra Met Gala 2016

LÆS OGSÅ: THE MET BALL 16 | Se alle de smukke kjoler fra den røde løber