Foto: AOP
STILIKONER

Torsdags-10’er | Pigerne fra ’Girls’

’Girls’ er på vej ind i sin sidste sæson, og dermed er det snart farvel til Hannahs mavekorte bluser og Jessas flagrende gevandter. Heldigvis forsvinder de fire skuespillerinder ikke fra den røde løber. Her får du nogle af deres bedste looks fra de seneste år.

- Vi har alle sammen sort på – vi tager os selv meget alvorligt.

Sådan lød det med et glimt i øjet fra skuespilleren Jemima Kirke, da hun og hendes tre tv-veninder mødte op til premieren på anden sæson af tv-serien ’Girls’ i 2013.

Og de gjorde det næsten igen, da der var premierefest for den sjette og sidste sæson af successerien om Hannah, Jessa, Shoshana og Marnie i sidste uge – hvor de også på Instagram grinede af, at de tilmed havde koordineret den rosa øjenmakeup.

Sidste sæson af ’Girls’ får premiere på HBO Nordic 13. februar 2017.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Dakota Johnson

Lena Dunham, Jemima Kirke, Zosia Mamet og Allison Williams er imellem de første sæsoner og nu blevet superstjerner, rollemodeller, Emmy- og Golden Globe-vindere og ikke mindst stilikoner.

Pigerne har vidt forskellig stil – Dunham er quirky og udfordrer stereotyper og skønhedsidealer, mens Kirke er bohemet og hippieagtig, Mamet har en svaghed for retro, og Williams er til high fashion og prinsesseskrud. På den måde har de og deres personlige stil smittet af på deres tv-alter egoer – eller omvendt.

Her får du i 10 billeder af ’Girls’-pigernes bedste looks på den røde løber:

Pigerne fra 'Girls' | Torsdags-10'er

LÆS OGSÅ: THE MET BALL 16 | Se alle de smukke kjoler fra den røde løber