STILIKONER

Torsdags-10’er | Reese Witherspoon

Reese Witherspoon slog igennem som pigen, der ikke kan få nok lyserød. Og det er tilsyneladende ikke den eneste farve, skuespillerinden har en svaghed for. I anledningen af premieren på hendes nye tv-serie ’Big Little Lies’ får du her 10 af hendes bedste looks i alle regnbuens farver.

Der er gået mode i at lave tv for Hollywoods allerstørste stjerner. Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Reese Witherspoon er bare fire af de skuespillerinder, som skifter filmlærredet ud med tv-skærmen – og det endda i én og samme serie.

Firkløveret har hovedrollerne i HBO’s miniserie ’Big Little Lies’, som får premiere på søndag i USA og herhjemme på mandag. Serien følger en række mødre, hvis pæne forstadsliv slet, slet ikke er så pænt, når det kommer til stykket.

LÆS OGSÅ: Film er yt – Reese Witherspoon og andre Oscar-vindere i ny tv-serie

Du kan nok huske, at Reese Witherspoon havde en rolle i ’Venner’ som Rachels forkælede lillesøster Jill, der nær var rendt med Ross. Men ellers har den 41-årige Oscar-vinder ikke haft roller på tv – før nu.

Hun slog for alvor igennem som den jurastuderende Elle Woods, der har en forkærlighed for alt lyserødt, i filmen ’Blondinens hævn’ fra 2001.

Reese Witherspoon – 10 looks

I den virkelige verden lader det til, at Reese Witherspoon har en forkærlighed for alle regnbuens farver. Hun har i hvert fald haft dem alle på til filmpremierer, awardshows og røde løbere – fra den gule Nina Ricci (tilsat røde sandaler!), hun havde på til Golden Globes i 2007 efter sin skilsmisse, som er blevet kaldt et af hendes bedste looks nogensinde – over grøn, lilla og turkis til den flerfarvede pailletkjole fra Elie Saab, hun havde på til premieren på netop ’Big Little Lies’ for nylig.

Klik dig gennem 10 af skuespillerindens bedste looks i galleriet her:

Reese Witherspoon | 10 looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Michelle Obama