STILIKONER

Torsdags-10’er | Renee Zellweger

Bridget Jones har fået en ny bejler i den nye film om dagbogsheltinden, og det får forholdet til Mark Darcy til at vakle. På den røde løber er alt ved det gamle – skuespillerinden Renee Zellweger er stadig tro mod designeren Carolina Herrera, som står bag flere af hendes seneste premiere-looks.

Denne uges torsdags-10'er: Renee Zellweger

Beige mormorunderbukser i str. XL, playboybunny-outfit med hvid plyshale og en rød pyjamas med pingviner på.

Det er tøj, vi kender – og elsker – Bridget Jones for.

Men den slags er der vist ikke meget af hjemme hos skuespilleren Renee Zellweger, der i 15 år har lagt krop til den forvirrede dagbogsromantiker og i dag vender tilbage til biograflærredet i den tredje film i serien, ’Bridget Jones’ baby’.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Halle Berry

Den 47-årige texaner har holdt en pause fra Hollywood, men er vendt tilbage til den røde løber med stil. I Bridget Jones’ hjemby, London, optrådte Renee Zellweger på den røde løber til premieren på den nye film i en elegant, dybblå kjole med tårnhøj slids og glitrende zebra-broche fra Schiaparelli, men til premiererne i Paris og Madrid vendte hun tilbage til den designer, som har klædt hende på til galla allerflest gange.

Venskabet og samarbejdet mellem skuespillerinden og Carolina Herrera går ’way back’, og den amerikanske designer har lavet både premiere- og Oscar-kjoler til Renee Zellweger. Faktisk så mange, at det er svært at finde festlige anledninger, hvor ’Bridget Jones’-stjernen er iklædt tøj fra andre designere.

IN har gjort et forsøg – se 10 af Renee Zellwegers smukkeste looks i galleriet. 

Renee Zellweger | 10 looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Ellen Hillingsø