STILIKONER

Torsdags-10’er | Sarah Jessica Parker

Fra sex til skilsmisse. Sarah Jessica Parker spiller hovedrollen i en ny serie, ’Divorce’, som er hendes første store tv-rolle siden ’Sex and the City’.

Sarah Jessica Parker er på vej tilbage på tv-skærmen. Den 51-årige skuespiller lagde for nylig den allerførste trailer på serien ’Divorce’ på sin Instagram-profil med ordene ’længe undervejs’ og siden er den blevet set af hundredtusindvis af fans verden over.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er: Orange is the New Black

Serien er SJP’s første store tv-job siden ’Sex and the City’, som sluttede i 2004, og den populære newyorker sagde ja til rollen for mere end et år siden. Premieredatoen er endnu ikke fastlagt, men det bliver i løbet af efteråret, og da serien vises på HBO, får den sandsynligvis premiere som streaming herhjemme samtidig – eller en dag forskudt.

I ’Divorce’ spiller Sarah Jessica Parker en kvinde, som – opildnet af sine veninder – beslutter sig for at blive skilt fra sin mand, spillet af Thomas Haden Church (kendt fra bl.a. ’Sideways’). Det viser sig dog, at det af mange grunde er sværere at bryde med hinanden end forventet – og så er der lagt op til både tårer og grin a la ’Sex and the City’ (håber vi!).

Se traileren herunder.

Klædeskabet hjemme hos Frances – som SJP hedder i serien – ser lidt mere afdæmpet ud end Carrie Bradshaws, men så er det jo godt, skuespillerinden stadig forstår at vække opmærksomhed i den virkelige verden – hvad enten hun går til teaterpremiere, ballet eller politiske events.

Vi har samlet 10 af hendes looks – ud af mange! – hvor Sarah Jessica Parker viser, at hun både ser vidunderlig ud i glitrende, glamourøse outfits – korte som lange – og ladylike blomstrede kjoler tilsat små jakker. Og smukke, tårnhøje sko, naturligvis.

Se SJP i grøn, gul og striber, i Valentino, Ungaro og Lanvin, i galleriet her:

Sarah Jessica Parker | 10 looks

LÆS OGSÅ:  Torsdags-10’er | Emilia Clarke