STILIKONER

Torsdags-10’er | Scarlett Johansson

Scarlett Johansson er en af Hollywoods bedst betalte skuespillere, men det betyder bestemt ikke, at den blonde halvdansker går efter det sikre valg, når hun vælger roller. Det gør hun heller ikke på den røde løber, hvor hun er gået fra feminine prinsessekjoler til funky buksedragter.

Man skal lige kigge en ekstra gang for at være sikker på, det er hende, når Scarlett Johansson dukker op i ’Ghost in the Shell’, som har premiere næste uge. Væk er den blonde babe – filmen er baseret på en japansk mangategneserie, og skuespillerinden optræder med kantet sort frisure og i hudfarvet heldragt.

På den måde viser den 32-årige stjerne igen sin alsidighed. Hun hopper mellem filmgenrer, tilsyneladende med legende lethed. I år har hun ud over den dystre og futuristiske ’Ghost in the Shell’ premiere på komedien ’Rough Night’, og næste år kommer der endnu en ’Avengers’-film, hvor hun giver den som Black Widow.

På den røde løber er Scarlett Johansson heller ikke bange for at tage chancer – og for at flirte med forskellige stilarter. I begyndelsen af karrieren var hun meget til de korte, feminine kjoler, som var med til at gøre hende til sexsymbol, men jo ældre hun er blevet, jo mere modig er hun blevet.

Væk er det lange hår, som er blevet erstattet af en rå korthårsfrisure. Og (næsten) væk er prinsessekjolerne – nu dukker den halvdanske superstjerne op til premiere i funky buksedragter og opsigtsvækkende statement-smykker.

Se 10 af Scarlett Johanssons bedste looks i galleriet her:

Scarlett Johansson | 10 looks

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson: Jeg træner som en mand