STILIKONER

Torsdags-10’er | Selena Gomez

Den 24-årige texaner har udviklet sig fra Disney-prinsesse til at være en af Hollywoods powerkvinder. Den udvikling afspejles også på den røde løber – se Selena Gomez 10 bedste looks her.

Selena Gomez er tilbage i rampelyset

Selena Gomez har selv fortalt, at der er en grund til, at hun ikke selv spiller med i Netflix-serien ’13 Reasons Why’, som hun er producer på: Hun ville ikke tage fokus fra historien og de unge skuespillere, der medvirker i serien.

Endnu et bevis på, at den tidligere Disney-stjerne og Justin Bieber-kæreste er blevet voksen. Bevares – hvem hun fletter fingre med, er stadig forsidestof, og ’13 Reasons Why’ er en serie for og om teenagere – med det dystre tema selvmord – men den 24-årige Selena Gomez er meget mere end en sladderbladsdarling og teen-idol.

Måske er det sidste års nedtur, der har modnet hende. Hun aflyste halvdelen af en gigantisk verdensturné og lod sig indlægge for at ’fokusere på sit mentale helbred’. Hun forsvandt helt – også fra de sociale medier, som hun ellers er dronning af.

LÆS OGSÅ: THE MET BALL 16 | Se alle de smukke kjoler fra den røde løber

Den Selena Gomez, som er vendt tilbage til rampelyset, er stadig skuespiller og sangerinde, men hun er også executive producer på en gigantisk serie, baseret på en bestseller-roman. Hun er ansigt i en kampagne for det amerikanske – voksne – modehus Coach, og så har hun for nylig fortalt, at det faktisk sjældent er hende selv, der lægger nyt ud til de mange fans på Twitter og Instagram.

På den røde løber kan man også se, at den kønne texaner er blevet ældre. Hun har altid haft en god stilsans, men i takt med at hun er blevet ældre, er hendes outfits blevet klassiske og elegante, gerne fra fine gamle modehuse, mens hun tidligere dyrkede sin Disney-fortid i korte og pigede kjoler.

Klik dig gennem galleriet og se 10 af hendes bedste looks:

Selena Gomez - 10 bedste looks

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Scarlett Johansson