STILIKONER

Torsdags-10’er | Susan Sarandon

70, hot og handlekraftig. Sådan kan man uden problemer beskrive Susan Sarandon, som har fejret rund fødselsdag i denne uge. Her får du 10 af hendes mest sexede, smukke og omtalte looks fra den røde løber.

Susan Sarandon | 10 outfits på den røde løber

Hun er lige fyldt 70, hun er bedstemor, og hun har modtaget flere priser for sit humanitære arbejde.

Og så møder hun op til prisfester i sin bh. Hendes seneste kæreste var 30 år yngre end hende – og den Oscar, hun har vundet, bor ude på toilettet.

Susan Sarandon er ikke nogen almindelig senior. Hun er sexet, skrap og sej – og undskylder ikke for noget af det.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Angelina Jolie

I anledning af den amerikanske skuespillers runde fødselsdag i tirsdags – og i øvrigt 25-året for en af hendes allerbedste film, ’Thelma & Louise’ – får du her 10 af hendes mest cool looks, fra Oscar-skrud til feriebukser – inklusive den berømte bh, der tittede frem under hendes Max Mara-suit til en filmfest tidligere på året.

Psst… du kan også glæde dig til at opleve fødselaren på både biograflærredet og tv-skærmen snart. Hun har to film på vej, og så er hun en af stjernerne i en kommende tv-serie af Ryan Murphy – manden bag bl.a. ’Glee’ og ’American Horror Story’.

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Sarah Paulson

Tv-serien hedder ’Feud’ og omhandler det anstrengte forhold mellem filmlegenderne Bette Davis og Joan Crawford. Sarandon spiller Davis, mens Jessica Lange har rollen som hendes rivalinde. Bl.a. Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci og den nyslåede Emmy-vinder, Sarah Paulson medvirker også.

Klik dig igennem galleriet og se 10 af Susan Sarandons bedste looks fra den røde løber:

Susan Sarandon | 10 outfits på den røde løber

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Renee Zellweger