Moderedaktionens blog

STILIKONER

Ugen der gik på moderedaktionen

Moderedaktionen har været til pressedage hos By Malene Birger, Designers Remix og Hugo Boss. Se billederne

Det har været en hektisk uge på IN-redaktionen. Vi har sendt et magasin til tryk, som vi glæder os meget til at vise jer 18. april, og vi er i fuld gang med det næste. Derudover har moderedaktionen været ude og snuse til de nye kollektioner, der kommer i butikkerne til august, men som vi allerede nu skal til at bruge.

Tirsdag startede vi dagen hos Designers Remix, som havde dækket fint op i et hvidt tema, som går igen i deres AW13-kollektion. Deres show under modeugen i februar havde et hospitalstema, og de fine showpieces var udstillet i deres showroom i indre by. Kollektionen bestod blandt andet af lune frakker, suits med skrædderdetaljer og en flot kombination af hvid og creme.

På besøg hos By Malene Birger

Onsdag havde By Malene Birger inviteret til morgenmad, hvor de serverede cupcakes dekoreret med blomsten fra jubilæumskollektionen - meget gennemført. Det hele foregik i deres flotte palæ på Frederiksberg, som er indrettet i Malene Birgers meget gennemførte beige/sort univers og med masser af personlighed med Malene Birgers egne malerier og rejsefund. Fra By Malene Birger kan man bland andet glæde sig til grafiske sort/hvid-prints og til de modige, en skøn lyserød frakke.

Se også billeder fra Malene birgers 10-års jubilæumsshow

& Other Stories' butiksåbing

Onsdag aften holdt & Other Stories åbningsfest i deres nye butik på Strøget. Butikken er over 700 m2 stor og fyldt med fristelser - et godt sted at gå på jagt efter hverdagstøj, festtøj, undertøj eller efter en gave. & Other Stories har skabt fire stiluniverser med et bredt udvalg af tøj, sko, tasker, smykker, undertøj og en stor makeupafdeling.

Læs også mere om & Other Stories

Frokost hos Hugo Boss

Vi sluttede ugen af med kollektionsvisning og frokost hos Hugo Boss, der viste 4 udvalgte sæt fra efterårskollektionerne fra deres brands: Hugo, Boss og Boss Orange. Alt imens blev der forklaret om de enkelte styles og materialer og serveret lækker frokost fra RAW42 og fødselsdagskage dekoreret med Hugo Boss-logoet.

Se billeder fra moderedaktionens uge i galleriet nedenfor.