STILIKONER

Verdensstjernen fra the Bronx - se Jennifer Lopezs stiludvikling

Hun er cool, feminin og succesfuld - og så er hun lige fyldt 50! Tag med på en tur ned af memory lane og se J-Lo’s vilde stiludvikling.

Jennifer Lopez er netop rundet et skarpt hjørne – 50 år. Den succesfulde sangerinde og skuespiller har været en del af underholdningsbranchen i mere end 20 år, hvor hun har prydet det store lærred og sørget for at sætte gang i festen med sin festlige musik. Og så har hun givet os nogle uforglemmelige øjeblikke på den røde løber. Måske husker du den ’grønne kjole’, de mange crop tops eller de storslåede designerkjoler, som de fleste drømmer om at få lov til at bære?

LÆS OGSÅ: Fra Disney prinsesse til stilikon og superstjerne

De vilde, toneangivende looks og dét at hun tør tage chancer, var netop grunden til, at Jennifer Lopez tidligere i år blev tildelt den prestigefyldte stilikon-pris ved The CFDA Awards (Council og Fashion Designers of America). Prisen var en hyldest til hendes unikke stil, som har inspireret mange gennem årene. Men har du styr på Jennifer Lopezs vilde stiludvikling? Her kan du finde nogle af hendes mest ikoniske looks.

Jenny from the Block

Der er ikke nogen tvivl om, at Jennifer Lopezs stil er præget af opvæksten i the Bronx. Det var her, hun stiftede bekendtskab med den urbane stil, som blev hendes kendetegn i de første år i branchen. Hun var trods alt bare ’Jenny from the block’, som hun synger i sangen af samme navn fra 2002. Crop tops, store hoops øreringe og lavtaljede jeans var nogle af de trends som hittede, da verden først stiftede bekendtskab med J-Lo i starten af 00’erne.

Den grønne Versace kjole

Jennifer Lopez har aldrig været bange for at udfordre moden, og gennem årene har hun haft flere uforglemmelige looks. Men det ultimative røde løber øjeblik må være ved Grammy uddelingen i 2000.  Her dukkede Jennifer Lopez op i den berømte grønne Versace kjole, også omtalt som ’the naked dress’. Den meget afslørende kjole stjal opmærksomheden til prisuddelingen, og dette look er sidenhen blevet ikonisk. Det siges faktisk, kjolen var grunden til, at Googles billedsøgningsfunktion blev etableret, da så mange efterfølgende var interesseret i at se kjolen online.

Hollywood glamour i 00’erne

I midten af 00’erne kunne man finde Jennifer Lopez i flere yndefulde kjoler, der var skabt af nogle af verdens mest anerkendte designere. Med inspiration fra stilikoner som Marilyn Monroe og Ava Gardner, var Jennifer Lopezs stil præget af de klassiske ’Hollywood-krøller’ og stilfulde, feminine kjoler.

LÆS OGSÅ: En stjerne er genfødt – Se Lady Gagas stiludvikling 

Det var en noget mere nedtonet Jennifer Lopez, som mødte op på den røde løber. Men kedelig, det bliver hun aldrig. Med kjoler i lækre farver og fede accessoires, begyndte hun at vise en nye side af sin stil. ’Jenny from the block’ var for alvor ankommet til Hollywood.

The Naked Dress vender tilbage

Nu skulle man måske tro, at Jennifer Lopez ville væk fra det ’naked-dress-moment', men det er ikke tilfældet. Ved flere lejligheder troppede Jennifer Lopez i 2010’erne op i tætsiddende kjoler med en hudfarvet underkjole og et gennemsigtigt blonde body-suit.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian – fra fashion faux pas til stilikon 

Jennifer Lopez har alle dage været god til at fremhæve sine former ved at iføre sig tætsiddende kjoler, der klæder hendes flotte timeglasfigur. Flere af de store modehuse står nærmest i kø for at få lov til at iføre hende deres nyeste kollektioner, selvom hun ikke passer deres normale sample sizes. Faktisk har Jennifer Lopez udtalt, at hun tidligere ikke brød sig om sine misundelsesværdige former, men hun har med årene lært at elske dem.

LÆS OGSÅ: Se Meghan Markles stiludvikling 

I dag: chic og feminin med et twist

I de seneste år har vi oplevet Jennifer Lopez i feminine og fashionable kjoler - med et twist. Hun tør nemlig tage chancer og overraske – om det er at bære en stor hat til Grammy uddelingen, iføre sig en kæmpe tyl-drøm af en kjole eller gå all-in til MET galla i New York.

Det er nemlig de ’små’ detaljer, som gør Jennifer Lopezs stil helt unik. Selv takkede Lopez sit team af stylister og hår- og makeupartister for sin stiludvikling, da hun modtog stilikon-prisen i år. De hjælper hende alle med at tage hendes stil til ’the next level’.

Jennifer Lopez er gået fra at være en dygtig baggrundsdanser til en prisvindende sangerinde og skuespiller - og ikke mindst et stilikon. Det er noget af en rejse, hun har været på de sidste 20 år - og det samme gælder hendes stil. Hun bliver ved med at overraske og inspirere. Gad vide hvad det næste bliver?

LÆS OGSÅ: Giuseppe Zanotti laver sko med Jennifer Lopez

Læs mere om: