STILIKONER

Victoria Beckham: Mit job er stressende

Designeren Victoria Beckham indrømmer, at hun har et stressende arbejde.

Den 39-årige modedesigner Victoria Beckham har ikke noget imod at føle sig presset på arbejde, fordi hun elsker det så højt, at hun bruger energien på en positiv måde.

"Det er stressende, men jeg er så velsignet at have et arbejde, som jeg elsker, så jeg kan vende stressen til positiv energi. Jeg har elsket design, siden jeg var barn. Det er utroligt tilfredsstillende at have en karriere, hvor man forfølger sin livslange passion," skriver hun under en spørgsmål-svar session på Twitter.

Victoria Beckham har dårlig samvittighed over for sine børn. Læs hvorfor her

Hun og hendes mand David Beckham er forældre til børnene 14-årige Brooklyn, 11-årige Romeo, otteårige Cruz og toårige Harper. Den tidligere Spice Girl-sangerinde indrømmer samtidig, at hendes baggrund som popstjerne gjorde det vanskeligt for hende at forfølge drømmekarrieren.

"At komme fra en helt anden branche er det, jeg synes, har været sværest," siger hun.

Victoria Beckham blev sidste år nomineret til to britiske modepriser. Læs mere her

Til trods for, at hun nu har vundet stribevis af priser for sin anmelderroste kollektion, så skriver Victoria Beckham også, at hun er mest stolt, når hun går forbi kvinder på gaden, der går i hendes tøj.

"Mine mest stolte øjeblikke som designer, er at se kvinder på gaden, der går i mit tøj - det gør det virkeligt!", skriver Victoria Beckham.

Designeren fortæller snart mere om sit liv i det kommende dokumentarprogram om hendes karriere 'Five Years - The Victoria Beckham Fashion Story'.

Læs mere om: