TRENDS & STYLING

Forårets 4 største modetrends

Kalenderen melder (endelig) om forår – er din garderobe klar til det? Her er alt, du skal vide om forårets modetendenser.

De varme frakker, huer og handsker kan nu officielt rykke bagerst i skabet. Kalenderen viser forår, og det er på tide at tilpasse garderoben de lunere temperaturer og det højere antal solskinstimer. En ny årstid markerer også et sæsonskifte i modebilledet, og SS20-tendenserne er rykket ind i butikkerne - og måske også allerede i dit klædeskab? Her får du et overblik over forårets største tendenser.

Forårets 4 største tendenser og musthaves

Der er både tern, mønstermiks og pangfarver på dagsordenen dette forår. Se her, hvilke trends der hitter i 2020. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Forårets modetrend nr. 1: Pangfarver

Dette forår byder på masser af farver – pangfarver! Hos mange af de internationale mærker som Valentino og Boss er det især gul, rød, orange, grøn og blå, der dominerer catwalken.

Vær ikke bange for at bruge farver, men skal du starte i det små, så begynd med accessories som øreringe, hårspænder, tasker og sko. Efterfølgende kan du bygge videre med bluser og bukser i forskellige farver.

De klare pangfarver fungerer godt til forårets forskellige lejligheder – lige fra storbyferie til havefest - eller en helt almindelig dag på kontoret. Så sæt kulør på hverdagen med forårets skønne farver!

LÆS OGSÅ: 4 farver vi vil bære i 2020

Forårets modetrend nr. 2: Tern

Tern er klassiker, som aldrig går helt af mode og er igen i år er de blevet spottet på diverse catwalks. Denne sæson er trenden dog udvidet, så du kan gå all in på både store og små tern i både farver og sort/hvid. De ses på alt fra jakkesæt og bukser til tasker og sko.

Mindre tern kan skabe et feminint look, mens store tern kan give et minimalistisk look. Vi ser desuden mere og mere, hvordan både farven og størrelsen på ternene mikses på utallige måder, så spring endelig ud i et modigt mønstermiks! 

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din nederdel om vinteren

Forårets modetrend nr. 3: Polkaprikker

Både store og små prikker er overalt i modebilledet dette forår - jo flere prikker jo bedre! Du kan gå ”all in” på det populære print og style et helt outfit kun med items i prikker – og gerne med forskellige slags. Som med så meget andet er det heldigvis kun fantasien, der sætter grænserne.

Prikker er ekstremt feminine og kan nemt styles med et par elegante bukser og et par stiletter. For at pifte outfittet op med lidt farve kan du style det med en rød eller orange taske - på den måde kommer trend nummer ét på IN's liste også ind i billedet! Smart, ikke?

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterjakker til den kolde tid

Forårets modetrend nr. 4: Printmix

Er du en af dem, der er glad for at mikse mønstre på kryds og tværs, så er der gode nyheder! Forårets modetrend nummer fire er nemlig printmix. For mange kan print på print dog virke skræmmende, så hvis du vil begynde i det små, kan du starte med at arbejde med tern - gerne forskellige slags - og holde dine accessories simple.

Striber er den mest alsidige måde at blande forskellige print på, da de går til det meste. De ser fantastiske ud mikset med dyreprint, blomsterprint, prikker og så videre.