TRENDS & STYLING

10 bluser du kan style til hverdag og til fest

Find sommerens smukkeste bluser, der kan bruges til alle anledninger lige her.

Uanset om du skal på arbejde, finde det perfekte outfit til fest eller gå en tur i parken, kan blusen altid være med til at gøre dit look lækkert – især om sommeren. Der findes utallige bluser i alle former og farver til årets forskellige årstider, som bare venter på, at du fisker dem ud af skabet. Du kan nemlig style en bluse til alt og til enhver lejlighed.

Nedenunder får du et bud på, hvordan du kan style 3 forskellige typer bluser til hverdag og til fest.

Den kortærmede bluse

Er du typen, som elsker at gå med T-shirt, er den kortærmede bluse perfekt til dig. På en måde er den kortærmede bluse en finere udgave af T-shirten, men den kan også sagtens styles til hverdag. Til et lækkert sommersæt og hverdagslook går du aldrig galt i byen med en kortærmede bluse sammen med cowboy-shorts og sneakers. Bytter du shorts ud med en løs nederdel og sneakers ud med stiletter eller fine flade sko, har du pludselig fået et festlook i stedet for et hverdagslook.

LÆS OGSÅ: Shop de pæneste pasteller

Den langærmede bluse

Den langærmede bluse har altid været et hit og vil altid være et hit. Du kan bruge den en kølig sommeraften eller en efterårsdag på job. Vælger du en langærmet bluse, et par habitbukser og en blazer, står du med det sikre arbejdslook. Ønsker du derimod en aften i byen, men ikke vil vise for meget hud, er den langærmede bluse perfekt. Den langærmede bluse sammen med en semi-kort lædernederdel og stiletter eller støvler vil fuldende det  fine festlook, du ønsker.

Halter-neck blusen

Hvis du vil være rigtig trendy til sommer, skal du ind i skabet og finde halter-neck bluse frem. Kortærmede halter-neck bluser er perfekte til en sommerdag, hvor solen skinner eller en sommeraften, hvor årets første havefest sættes i gang. Ønsker du et simpelt hverdagslook, kan du style halter-neck blusen med et par lækre jeans og sneakers. Styler du i stedet halter-neck blusen med lidt løse bukser og et par stiletter – VUPTI – så er du klar til fest. 

LÆS OGSÅ: Franske kvinders stilhemmeligheder

Se 10 flotte bluser til sommeren i galleriet

Sæsonens smukkeste bluser

Læs mere om: